Merhabalar 2.5k ile 3k arası bir bütçem var.
Kablosuz bir klavye ve mouse pad istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
NOT: çok bilinmedik markaları tercih etmiyorum aula gibi.
bu mousepad'lerin yatay olan değilde kare şeklinde sadece mouse için olan hali varmı?![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
James Donkey JD900 Pro Gaming (Oyun) Mousepad (900 x 300 x 4 mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
James Donkey JD900 Pro Gaming (Oyun) Mousepad (900 x 300 x 4 mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu mousepad'lerin yatay olan değilde kare şeklinde sadece mouse için olan hali varmı?
Mouse pad için bu kadar bütçe ayıramam malesef.Daha ekonomik bir model varmı önerebileceğin?![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYCNZMJ aynısının cam olmayan haliMouse pad için bu kadar bütçe ayıramam malesef.Daha ekonomik bir model varmı önerebileceğin?
mousepad olarakiyzico 500tl cashback var
mousepad olarak klassegear bakabilirsiniz gelen cashbackle alırsınız![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYCNZMJ aynısının cam olmayan hali
İkinizede teşekkür ederim tam aradıklarım bunlardı.Klavye olarak wraith FGG Madlions'a gideceğim.Mousepad olarakta ikinisinden biri şuan çok arada kaldım.İyi günler dilerim.mousepad olarak
Porge Espor Special Edition Mouse Pad 480x400x3 mm E-Sports Oyuncu Mouse Pad (Dragon, Kalınlık: 3mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Porge Espor Special Edition Mouse Pad 480x400x3 mm E-Sports Oyuncu Mouse Pad (Dragon, Kalınlık: 3mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
illa küçük klavye istiyorsan bunu al hem daha kaliteli hem kablosuz özelliği varİkinizede teşekkür ederim tam aradıklarım bunlardı.Klavye olarak wraith FGG Madlions'a gideceğim.Mousepad olarakta ikinisinden biri şuan çok arada kaldım.İyi günler dilerim.
Rica ederimİkinizede teşekkür ederim tam aradıklarım bunlardı.Klavye olarak wraith FGG Madlions'a gideceğim.Mousepad olarakta ikinisinden biri şuan çok arada kaldım.İyi günler dilerim.
Burada birazda markadan dolayı Wraith'i seçtim.AKKO'yu ilk kez duyuyorum ve bundan dolayıda wraith daha mantıklı geliyorilla küçük klavye istiyorsan bunu al hem daha kaliteli hem kablosuz özelliği var
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
onun markası wraith değil FGG Fierce Gaming GearBurada birazda markadan dolayı Wraith'i seçtim.AKKO'yu ilk kez duyuyorum ve bundan dolayıda wraith daha mantıklı geliyor