Ramazan. Yl
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 3000
bühçeme göre tam boyutlu kablosuz klavye arıyorum şuanki kullandığım klavye monster pusat k3 pro
Ajazz ak820 pro fena değil bir göz at hocambühçeme göre tam boyutlu kablosuz klavye arıyorum şuanki kullandığım klavye monster pusat k3 pro
Hocam %100 arıyorumAjazz ak820 pro fena değil bir göz at hocam
Bunun gibi başka muadilleri varmıdır hocamMchose g98 pro iyzico 500tl cashback var
![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Kampanya geçerli mi bilmiyorum ama ulugameste attackshark x98 pro var kampanya geçerli değilse bütçeyi aşıyorBunun gibi başka muadilleri varmıdır hocam
hocam kullandığınız klavyeden memnun musunuz acaba?bühçeme göre tam boyutlu kablosuz klavye arıyorum şuanki kullandığım klavye monster pusat k3 pro
Yay sesi cikartması dısinda memnunumhocam kullandığınız klavyeden memnun musunuz acaba?
ne kadar kullandınız hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama o klavyeyi almayı düşünüyorumda fps oyunu falan da oynadınız mıYay sesi cikartması dısinda memnunum
Oynadım hocam FPS için normal 9aydır kullaniyomne kadar kullandınız hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama o klavyeyi almayı düşünüyorumda fps oyunu falan da oynadınız mı