3k'ya 2 aylık mchose klavyhe ve scyrox alınır mı

Ardemmiz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Bütçe
1233
Mchose G75 Pro Matcha Latte switch 8.4.2025

Scyrox v6 Beyaz 8.4.2025 beyler bu 2 ürünü 3k alıcam fiyatı sizce nasıl en kötü klavyeyi satarım diyorum 2k civarına gider mi

ikisi icin 3k cok iyi fiyat bence
Eyw aldım gitti o zaman :D scyrox v6'yı 2 gün önce mavisini 2200'e satmıştım şimdi beyazı bulunca alayım dedim klavye 800'e geldi de bu klavyeyi kaça satabilirim acaba sizce

Eyw aldım gitti o zaman :D scyrox v6'yı 2 gün önce mavisini 2200'e satmıştım şimdi beyazı bulunca alayım dedim klavye 800'e geldi de bu klavyeyi kaça satabilirim acaba sizce
bendede beyaz scyroc v6 var ocak ayında ocak faturalkı almıstım 2025

scyrox v6 + freefal mfg v2 mavi mouse padle beraber ikiside ocak ayı wraith garanti faturalı 2500 e almıstım iyi mi? yapmısım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

suan scyrox v6 hicbir sorunu yok elime kucuk geldi satmak istiyorum buyuk ihtimal satıp atk x1 se almayı planlıyorum mantıklımı sice

klavyeye pg ile 2400 teklif edilmiş 2700 civarına koy pazarlıkla 2.5 civarına düş

klavyeye pg ile 2400 teklif edilmiş 2700 civarına koy pazarlıkla 2.5 civarına düş
eywallah hocam o şekil yapıcam en kötü

sari sitedemi satıyorsun birde
evet

bendede beyaz scyroc v6 var ocak ayında ocak faturalkı almıstım 2025

scyrox v6 + freefal mfg v2 mavi mouse padle beraber ikiside ocak ayı wraith garanti faturalı 2500 e almıstım iyi mi? yapmısım

suan scyrox v6 hicbir sorunu yok elime kucuk geldi satmak istiyorum buyuk ihtimal satıp atk x1 se almayı planlıyorum mantıklımı sice
Çok iyi fiyat bence diğer mouse hakkında bilgim yok valla

Son düzenleme:
eywallah hocam o şekil yapıcam en kötü

evet

Çok iyi fiyat bence diğer mouse hakkında bilgim yok valla
mouse degil mousepad hocam

Aldım valla yarın kargolayacak arkadaş :D iyi denk geldi 2 gün önce sadece mouse 2200'e satmıştım
beyaz var scyrox v6 ocak faturalı wrathden 0 ayarınd akac civarına satabilirim

mouse degil mousepad hocam

beyaz var scyrox v6 ocak faturalı wrathden 0 ayarınd akac civarına satabilirim
2k civarına gider hocam ben mavi 2200'e sattım sende 2400'e e filan koy max 2k kadar in

Tavsiye etmem diyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,658
Son üye
ismailkartalw
Geri