ikisi icin 3k cok iyi fiyat benceMchose G75 Pro Matcha Latte switch 8.4.2025
Scyrox v6 Beyaz 8.4.2025 beyler bu 2 ürünü 3k alıcam fiyatı sizce nasıl en kötü klavyeyi satarım diyorum 2k civarına gider mi
Eyw aldım gitti o zamanikisi icin 3k cok iyi fiyat bence
bendede beyaz scyroc v6 var ocak ayında ocak faturalkı almıstım 2025Eyw aldım gitti o zamanscyrox v6'yı 2 gün önce mavisini 2200'e satmıştım şimdi beyazı bulunca alayım dedim klavye 800'e geldi de bu klavyeyi kaça satabilirim acaba sizce
suan scyrox v6 hicbir sorunu yok elime kucuk geldi satmak istiyorum buyuk ihtimal satıp atk x1 se almayı planlıyorum mantıklımı siceEyw aldım gitti o zamanscyrox v6'yı 2 gün önce mavisini 2200'e satmıştım şimdi beyazı bulunca alayım dedim klavye 800'e geldi de bu klavyeyi kaça satabilirim acaba sizce
sari sitedemi satıyorsun birdeEyw aldım gitti o zamanscyrox v6'yı 2 gün önce mavisini 2200'e satmıştım şimdi beyazı bulunca alayım dedim klavye 800'e geldi de bu klavyeyi kaça satabilirim acaba sizce
eywallah hocam o şekil yapıcam en kötüklavyeye pg ile 2400 teklif edilmiş 2700 civarına koy pazarlıkla 2.5 civarına düş
evetsari sitedemi satıyorsun birde
Çok iyi fiyat bence diğer mouse hakkında bilgim yok vallabendede beyaz scyroc v6 var ocak ayında ocak faturalkı almıstım 2025
scyrox v6 + freefal mfg v2 mavi mouse padle beraber ikiside ocak ayı wraith garanti faturalı 2500 e almıstım iyi mi? yapmısım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
suan scyrox v6 hicbir sorunu yok elime kucuk geldi satmak istiyorum buyuk ihtimal satıp atk x1 se almayı planlıyorum mantıklımı sice
Aldım valla yarın kargolayacak arkadaşBedava
mouse degil mousepad hocameywallah hocam o şekil yapıcam en kötü
evet
Çok iyi fiyat bence diğer mouse hakkında bilgim yok valla
beyaz var scyrox v6 ocak faturalı wrathden 0 ayarınd akac civarına satabilirimAldım valla yarın kargolayacak arkadaşiyi denk geldi 2 gün önce sadece mouse 2200'e satmıştım
2k civarına gider hocam ben mavi 2200'e sattım sende 2400'e e filan koy max 2k kadar inmouse degil mousepad hocam
beyaz var scyrox v6 ocak faturalı wrathden 0 ayarınd akac civarına satabilirim
param guvende mantıklımı yapmak2k civarına gider hocam ben mavi 2200'e sattım sende 2400'e e filan koy max 2k kadar in