Neler Yeni

3K'ya Gaming Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alperen
Bütçem 3 bin TL oyun oynamak için ses kalitesi ve mikrofon kalitesi güzel gaming kulaklık alıcam önerilerinizi bekliyorum

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
HyperX Cloud III öneririm hocam şuan 3280TL. Acelesi yoksa zaman zaman indirimde 2600-3000TL civarına düşüyor.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Hocam çoğu kişi hyperx cloud 3'ü önermiyor
Hocam aktif olarak 2 aydır kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Söylendiği gibi herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli yapmışlar, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı sadece. Daha önce uzun bi süre cloud 2 kullanmıştım, cloud 2 den çok daha iyi bence. Kulaklığı önermeyen arkadaşlar kullanmasını bilmiyor bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aktif olarak 2 aydır kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Söylendiği gibi herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli yapmışlar, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı sadece. Daha önce uzun bi süre cloud 2 kullanmıştım, cloud 2 den çok daha iyi bence. Kulaklığı önermeyen arkadaşlar kullanmasını bilmiyor bence.
teşekkürler hocam büyük ihtimalle cloud 3 alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,299
Üyeler
160,671
Son üye
Smikke
Top Bottom