alprnkoca99
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
Bütçem 3 bin TL oyun oynamak için ses kalitesi ve mikrofon kalitesi güzel gaming kulaklık alıcam önerilerinizi bekliyorum
Hocam çoğu kişi hyperx cloud 3'ü önermiyorHyperX Cloud III öneririm hocam şuan 3280TL. Acelesi yoksa zaman zaman indirimde 2600-3000TL civarına düşüyor.
Hocam aktif olarak 2 aydır kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Söylendiği gibi herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli yapmışlar, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı sadece. Daha önce uzun bi süre cloud 2 kullanmıştım, cloud 2 den çok daha iyi bence. Kulaklığı önermeyen arkadaşlar kullanmasını bilmiyor bence.Hocam çoğu kişi hyperx cloud 3'ü önermiyor
teşekkürler hocam büyük ihtimalle cloud 3 alıcamHocam aktif olarak 2 aydır kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Söylendiği gibi herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli yapmışlar, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı sadece. Daha önce uzun bi süre cloud 2 kullanmıştım, cloud 2 den çok daha iyi bence. Kulaklığı önermeyen arkadaşlar kullanmasını bilmiyor bence.
Rica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden.teşekkürler hocam büyük ihtimalle cloud 3 alıcam
Sağol hocamRica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden.