Tunçmatik alabilirsin 6 yıldır sağlam ürünün kullanıyorum ve güvenilir marka.Dostlar PC için 3'lü akım korumalı priz alacağım fakat önerilerinizi bekliyorum. Aklımda alman malı var 90 TL uygun mudur daha iyisi var mıdır uyguna fiyatlı ?
Usta bişey diyeceğim tunçmatikte kapama tuşu yuvarlak ya ayağımla kapamam değil mi yanlışlıklaTunçmatik alabilirsin 6 yıldır sağlam ürünün kullanıyorum ve güvenilir marka.
Bizde kullanıyoruz teklisini amaTunçmatik aldım ben de şuan kullanıyorum. Yorumlarda iyi olduğu söyleniyordu. Joule değeri yüksek akım korumalı priz almanı tavsiye ederim.
Var ama usta ben en iyisi 5'li alayım bir taneElinde 3lü priz var ise 3lü prizi bu altta linkini verdiğim ürüne bağlayarak akım korumalı yapabilirsin.
Brennenstuhl Primera Line 13.500 Mah Tek Soketli Akım Kor. Priz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Brennenstuhl Primera Line 13.500 Mah Tek Soketli Akım Kor. Priz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
piyasada ki en ucuz ve en kaliteli akım korumalı priz bu şuanda. Alman malı.
Usta bişey diyeceğim tunçmatikte kapama tuşu yuvarlak ya ayağımla kapamam değil mi yanlışlıkla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizde kullanıyoruz teklisini ama
https://urun.n11.com/coklu-priz-uza...MIhf_57-b16wIVFpOyCh13qAWfEAkYBCABEgIoB_D_BwE iyi midir ?Tunçmatik Tsk6136 5
Tunçmatik Tsk6136 5'li Siyah Akım Korumalı Priz / 525 Joule yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kendim kullanıyorum memnunum, 1050 Joule kapasite değeri var gayet iyi değerlere sahip yerli bir marka .
Öyle priz mi var la.Dostlar PC için 3'lü akım korumalı priz alacağım fakat önerilerinizi bekliyorum. Aklımda alman malı var 90 TL uygun mudur daha iyisi var mıdır uyguna fiyatlı ?