çip kirizi var f,yatlar düşmeyecek samsung çip üretimini tekrar tam performans yapana kadar sıkıntı19kya aldım vade farkı ile 22k
sen böylemi düşünüyorsun?böyle bir şey yaşanacağını düşünmüyorum ben eth kasılmıcak dersen anlarım onun hakkında çok konuşuluyor ama bütün kripto paralar hakkında konuşuyorsun böyle bir şey olucağını hiç sanmıyorum.
attığın linkden anladığım tr borsası için geçerli paribu btcturk gibi siteler için diğer global olan sitelere karışma gibi bir hakkı olduğunu sanmıyorum
nisanın 30u kripto paraların bir değeri kalmıcak umarım biliyorsundur.
yürürlüğe girdi
Yalnızca başlığı okumak yerine içeriğini incelemelisiniz. Kripto paraların değerinde bir değişim olmayacak. Bu yasak Papara veya bunun gibi şirketlerin aracılık yaparak banka hesabından doğrudan kripto para satın almanı ve kripto para ile herhangi bir ürünü satın almanı yasaklıyor. Havale yolu ile kripto para satın alıp, kripto parayı satmak hala mümkün olacak.Evet hepsini silecekler bir değerleri kalmayacak xd
imzadaki pcmi 6kabowww o ne öyle benim hayatımda 6bin liralık 1 kez pc aldım oda sadece kasa o bile çok gelmişti
Hayır kripto paralar ile bir şeyler alamayacaksınSonuç olarak ne olacak para mı çekemeyrceğiz
6 tane kart bile takarsın bunaBu anakarta 3 tane ekran kartı takabilir miyi 2. Slotdaki 3. Slotu bloklar mıAlıntıyı görüntüle
Evet da sistem 2imzadaki pcmi 6k
Sadece bir soru ?? Ayrıca mobbing kralı sensin.istediğini atar bunu attı diye sen de ona mobbing mi yapacaksın?
evet 8 ay önce almıştımimzadaki pcmi 6k
Türkiye’den yasaklarlar giremessin kiböyle bir şey yaşanacağını düşünmüyorum ben eth kasılmıcak dersen anlarım onun hakkında çok konuşuluyor ama bütün kripto paralar hakkında konuşuyorsun böyle bir şey olucağını hiç sanmıyorum.
attığın linkden anladığım tr borsası için geçerli paribu btcturk gibi siteler için diğer global olan sitelere karışma gibi bir hakkı olduğunu sanmıyorum
gelmesi uzun sürücektir öyle 1 ayda yapılabilecek bir şey değil bu en az 5-6 ay daha var.Türkiye'nin yurt dışı borsaya karışma gibi bir hakkı yok ayrıca bazı bölgeler de kripto para ile ödeme yapılıyor maaş alınıyor bazı büyük firmalarda kripto paralar ile ürün satımı yapmaya başladı türkiyede biterse biter yurtdışında böyle bir şey olması çok çok zorsen böylemi düşünüyorsun?
türkiyede yaşıyorsun bunu unutma
tüm borsa sitelerine gelicek bu yürürlük ve bununkalada kalmıcak o kripto parayla ne bir TL'ye çeviriceksin nede bir mal alabilceksin. bildiğin değersiz olucak.
yakın zamanda eskiye dönük vergi gelirsede hiç şaşırmam 10bin TL kazandıysan sana 500bin vergi bile gelir
bunun için yurtdışı borsalarıyla anlaşması lazım ve yüklü miktarda ücret vermesi lazım.bir şekilde yasakladı vpn diye bir şey varTürkiye’den yasaklarlar giremessin ki