Neler Yeni

3x rtx 3060 mining için 550w psı yeter mi?

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
böyle bir şey yaşanacağını düşünmüyorum ben eth kasılmıcak dersen anlarım onun hakkında çok konuşuluyor ama bütün kripto paralar hakkında konuşuyorsun böyle bir şey olucağını hiç sanmıyorum.
attığın linkden anladığım tr borsası için geçerli paribu btcturk gibi siteler için diğer global olan sitelere karışma gibi bir hakkı olduğunu sanmıyorum
sen böylemi düşünüyorsun?
türkiyede yaşıyorsun bunu unutma
tüm borsa sitelerine gelicek bu yürürlük ve bununkalada kalmıcak o kripto parayla ne bir TL'ye çeviriceksin nede bir mal alabilceksin. bildiğin değersiz olucak.

yakın zamanda eskiye dönük vergi gelirsede hiç şaşırmam 10bin tl kazandıysan sana 500bin vergi bile gelir

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Eğer 12v kanalından kayıpsız güç veriyorsa bekleyebilir.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
nisanın 30u kripto paraların bir değeri kalmıcak umarım biliyorsundur.
yürürlüğe girdi
Evet hepsini silecekler bir değerleri kalmayacak xd
Yalnızca başlığı okumak yerine içeriğini incelemelisiniz. Kripto paraların değerinde bir değişim olmayacak. Bu yasak Papara veya bunun gibi şirketlerin aracılık yaparak banka hesabından doğrudan kripto para satın almanı ve kripto para ile herhangi bir ürünü satın almanı yasaklıyor. Havale yolu ile kripto para satın alıp, kripto parayı satmak hala mümkün olacak.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
böyle bir şey yaşanacağını düşünmüyorum ben eth kasılmıcak dersen anlarım onun hakkında çok konuşuluyor ama bütün kripto paralar hakkında konuşuyorsun böyle bir şey olucağını hiç sanmıyorum.
attığın linkden anladığım tr borsası için geçerli paribu btcturk gibi siteler için diğer global olan sitelere karışma gibi bir hakkı olduğunu sanmıyorum
Türkiye’den yasaklarlar giremessin ki

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
sen böylemi düşünüyorsun?
türkiyede yaşıyorsun bunu unutma
tüm borsa sitelerine gelicek bu yürürlük ve bununkalada kalmıcak o kripto parayla ne bir TL'ye çeviriceksin nede bir mal alabilceksin. bildiğin değersiz olucak.

yakın zamanda eskiye dönük vergi gelirsede hiç şaşırmam 10bin TL kazandıysan sana 500bin vergi bile gelir
gelmesi uzun sürücektir öyle 1 ayda yapılabilecek bir şey değil bu en az 5-6 ay daha var.Türkiye'nin yurt dışı borsaya karışma gibi bir hakkı yok ayrıca bazı bölgeler de kripto para ile ödeme yapılıyor maaş alınıyor bazı büyük firmalarda kripto paralar ile ürün satımı yapmaya başladı türkiyede biterse biter yurtdışında böyle bir şey olması çok çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye’den yasaklarlar giremessin ki
bunun için yurtdışı borsalarıyla anlaşması lazım ve yüklü miktarda ücret vermesi lazım.bir şekilde yasakladı vpn diye bir şey var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom