AjeosSi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
al sana kaynak dün gece geldikaynak atabilir misin?
al sana kaynak dün gece geldikaynak atabilir misin?
al sana kaynak dün gece geldi
Sana güvenip 6900xt siparişini iptal edeyimmi?Konu açacaktım bunla ilgili gerek duymadım
sell 500x ekran akrtı başlıkları dolacak ekran kartı satın almayın
@asawer Arkadaş mining yapıyor diye mi kızgın attın ?Sorum yukarıda
bana güven asla demem lakin pahalı o kart 20bine kadar çıkıyor sanırsam kaça alıcaksın ?Sana güvenip 6900xt siparişini iptal edeyimmi?
istediğini atar bunu attı diye sen de ona mobbing mi yapacaksın?@asawer Arkadaş mining yapıyor diye mi kızgın attın ?
19kya aldım vade farkı ile 22kbana güven asla demem lakin pahalı o kart 20bine kadar çıkıyor sanırsam kaça alıcaksın ?
değermi o parayı vermene o karta! ben olsam almazdım şuan kart hazır böyle güzel yürürlük gelmişken
1 ay sonra çok lüks hazır pcler bile ucuzlucak.
harici sitelerde 2.el dolu dolu ekran kartları olucak ve bu 2.elleri sakın almayın
Niye satsınlar ki hala kazanıyorlar kayıpları yokbana güven asla demem lakin pahalı o kart 20bine kadar çıkıyor sanırsam kaça alıcaksın ?
değermi o parayı vermene o karta! ben olsam almazdım şuan kart hazır böyle güzel yürürlük gelmişken
harici sitelerde 2.el dolu dolu ekran kartları olucak ve bu 2.elleri sakın almayın
böyle bir şey yaşanacağını düşünmüyorum ben eth kasılmıcak dersen anlarım onun hakkında çok konuşuluyor ama bütün kripto paralar hakkında konuşuyorsun böyle bir şey olucağını hiç sanmıyorum.bana güven asla demem lakin pahalı o kart 20bine kadar çıkıyor sanırsam kaça alıcaksın ?
harici sitelerde 2.el dolu dolu ekran kartları olucak
abowww o ne öyle benim hayatımda 6bin liralık 1 kez pc aldım oda sadece kasa o bile çok gelmişti19kya aldım vade farkı ile 22k