3x rtx 3060 mining için 550w psı yeter mi?

Konu açacaktım bunla ilgili gerek duymadım :)
sell 500x ekran akrtı başlıkları dolacak ekran kartı satın almayın

ayrıca 3 adet 3060 ı 550w psu ya emanet etme psu nun marka modeli nedir psu ya çok falza yük biner en az 750w psu bak derim

Sana güvenip 6900xt siparişini iptal edeyimmi?
bana güven asla demem lakin pahalı o kart 20bine kadar çıkıyor sanırsam kaça alıcaksın ?
değermi o parayı vermene o karta! ben olsam almazdım şuan kart hazır böyle güzel yürürlük gelmişken

1 ay sonra çok lüks hazır pcler bile ucuzlucak.
harici sitelerde 2.el dolu dolu ekran kartları olucak ve bu 2.elleri sakın almayın

bana güven asla demem lakin pahalı o kart 20bine kadar çıkıyor sanırsam kaça alıcaksın ?
değermi o parayı vermene o karta! ben olsam almazdım şuan kart hazır böyle güzel yürürlük gelmişken

harici sitelerde 2.el dolu dolu ekran kartları olucak ve bu 2.elleri sakın almayın
19kya aldım vade farkı ile 22k

Niye satsınlar ki hala kazanıyorlar kayıpları yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

harici sitelerde 2.el dolu dolu ekran kartları olucak
böyle bir şey yaşanacağını düşünmüyorum ben eth kasılmıcak dersen anlarım onun hakkında çok konuşuluyor ama bütün kripto paralar hakkında konuşuyorsun böyle bir şey olucağını hiç sanmıyorum.
attığın linkden anladığım tr borsası için geçerli paribu btcturk gibi siteler için diğer global olan sitelere karışma gibi bir hakkı olduğunu sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,144
Üyeler
192,891
Son üye
gentes
Geri