4.000TL civarı gaming monitör önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
4000
Merhaba, 4.000TL civarı f/p gaming monitor önerir misiniz? Aşağıya bıraktığım iki monitör sizce nasıl? Önerilerinizi bekliyorum.

Bu monitör hocam ben aldım daha gelmedi bekliyorum hoşuma gitti benim bide bu monitör çok öneriliyor;

Bu bak istiyorsan kendin karar verirsin.

neden (hesap sormak falan için değil yanlıs anlama merak)
GamePower Kaze T10 resmi teknik verilerinde 0.5 ms tepki süresi yok, genelde 4-5 ms civarı IPS panellerde standarttır. 0.5 ms genellikle TN panellerde veya özel gaming monitörlerinde görülür. IPS panelde 0.5 ms çok nadirdir ve gerçek kullanımda böyle ultra hızlı tepki zor. Eğer model açıklamasında 0.5 ms yazıyorsa, bu genellikle “GTG” (Gray-to-Gray) en iyi koşullardaki değer olup, pratikte biraz daha yüksek olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Game power monitörler en dandikleri oluyor önerilmez genelde
Evet hocam Doğrudur

GamePower Kaze T10 resmi teknik verilerinde 0.5 ms tepki süresi yok, genelde 4-5 ms civarı IPS panellerde standarttır. 0.5 ms genellikle TN panellerde veya özel gaming monitörlerinde görülür. IPS panelde 0.5 ms çok nadirdir ve gerçek kullanımda böyle ultra hızlı tepki zor. Eğer model açıklamasında 0.5 ms yazıyorsa, bu genellikle “GTG” (Gray-to-Gray) en iyi koşullardaki değer olup, pratikte biraz daha yüksek olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam Doğrudur
anladım teşekkür ederim anlattığın için <3

Merhaba, 4.000TL civarı f/p gaming monitor önerir misiniz? Aşağıya bıraktığım iki monitör sizce nasıl? Önerilerinizi bekliyorum.

Yeni paylaşılan kct var onuda alabilirsiniz ama önce Abdullah beyin videosunu izlemenizi tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,900
Üyeler
184,243
Son üye
mamiboo
Geri