Hocam ryzen 7 serisinden bakın derim. 8-8 çekirdek sizi 6-7 sene çok rahat götürür. Ryzen 7 5700 olabilir detaylı videolarına bakın en iyi performans hangisi fiyat açısından ona göre karar verin. Ama kesinlikle ryzen 7 alınSistemim:
RX5500XT 8GB
16GB RAM
GİGABYTE 450M V2
Bu sistem için darboğaz yapmayacak, 4-5 bin liralık işlemci öneriniz var mı?
Darboğaz hesaba kattınmıHocam ryzen 7 serisinden bakın derim. 8-8 çekirdek sizi 6-7 sene çok rahat götürür. Ryzen 7 5700 olabilir detaylı videolarına bakın en iyi performans hangisi fiyat açısından ona göre karar verin. Ama kesinlikle ryzen 7 alın
Ryzen 7 5800X alSistemim:
RX5500XT 8GB
16GB RAM
GİGABYTE 450M V2
ne darboğazı hocam ?Darboğaz hesaba kattınmı
Sistemim:
RX5500XT 8GB
16GB RAM
GİGABYTE 450M V2
Örnek verdim ben o.ekran kartı.için o işlemci fazlasıyla güçlü onu demeye çalışıyorum .mematiyide alırım sana atarlanırız o yüzden herkes haddini bilecek bilmeyen varsada vay haline @mematibaşne darboğazı hocam ?
ekran kartı işlemciyi besliyor olarak karıştırdı sanırımne darboğazı hocam ?
İşlemciyi istersen ryzen 9 tak ekran kartını %100 kullandırtan bir işlemcin varsa darboğaz olmaz. Darboğaz iyi ekran kartına düşük işlemci de olur. İyi işlemciye düşük ekran kartında darboğaz olmazne darboğazı hocam ?
hocam karıştırdınız galiba öyle olursa darboğaz olmaz kiÖrnek verdim ben o.ekran kartı.için o işlemci fazlasıyla güçlü onu demeye çalışıyorum .mematiyide alırım sana atarlanırız o yüzden herkes haddini bilecek bilmeyen varsada vay haline @mematibaş
Onu demeye çalışmıyorum ben herkes ayağını denk alcak diyorumhocam karıştırdınız galiba öyle olursa darboğaz olmaz ki