Beyler internet hızım 4.5g ve internette 4.5g internetlerin 375 mbps görebildiğini duydum. Ben maximum 25 30 görüyorum o da sabah saatleri, onun dışında hep 5 10 civarı. Bunun sebebi ne olabilir. Ethernet kablosu kullanıyorum.
Maalesef tipik TR hizmetleri genelde yoğunluğa göre baz istasyonları her cihaza eşit hız paylaımı olur kullanıcının az olduğu yerlerde hızlar 80-90 a bile çıkaiblir.Beyler internet hızım 4.5g ve internette 4.5g internetlerin 375 mbps görebildiğini duydum. Ben maximum 25 30 görüyorum o da sabah saatleri, onun dışında hep 5 10 civarı. Bunun sebebi ne olabilir. Ethernet kablosu kullanıyorum.
Ben evde 4.5g üzerinden 450 mbps bile görüyorum ama bu hızları çoğu firma veremiyor. Hata biraz kırsalda ise internet bile olmuyor.Beyler internet hızım 4.5g ve internette 4.5g internetlerin 375 mbps görebildiğini duydum. Ben maximum 25 30 görüyorum o da sabah saatleri, onun dışında hep 5 10 civarı. Bunun sebebi ne olabilir. Ethernet kablosu kullanıyorum.
ben superbox kullanıyorum hep 5 10 arası 1 2 gördüğüm bile oluyor malesefBen evde 4.5g üzerinden 450 mbps bile görüyorum ama bu hızları çoğu firma veremiyor. Hata biraz kırsalda ise internet bile olmuyor.
altyapıyla alakalı ülkede diğer herşeyde olduğu gibi bundada düzgün iş yapılmıyor üzerine birde yoğunluk eklenince sonuç bu oluyorBeyler internet hızım 4.5g ve internette 4.5g internetlerin 375 mbps görebildiğini duydum. Ben maximum 25 30 görüyorum o da sabah saatleri, onun dışında hep 5 10 civarı. Bunun sebebi ne olabilir. Ethernet kablosu kullanıyorum.
kırsaldaki evler lüks ise işler değişir bu iş talep işi ilin merkezinde bir gelir düzeyi düşük mahallede 100mbps bulamazken ilçede kırsalda 1000mbps internet veriliyorBen evde 4.5g üzerinden 450 mbps bile görüyorum ama bu hızları çoğu firma veremiyor. Hata biraz kırsalda ise internet bile olmuyor.
sorunum mobilde olsa geleyim. direk evde kullandığım modemin hızı 4.5gonu bunu boşverinde bizim peynircide 4.5 g 100mbps çekiyor, lazımsa adres veriyim![]()