4.5G İnternet kaç mbps

enesl

80+
Reaksiyon skoru
5
Beyler internet hızım 4.5g ve internette 4.5g internetlerin 375 mbps görebildiğini duydum. Ben maximum 25 30 görüyorum o da sabah saatleri, onun dışında hep 5 10 civarı. Bunun sebebi ne olabilir. Ethernet kablosu kullanıyorum.

Beyler internet hızım 4.5g ve internette 4.5g internetlerin 375 mbps görebildiğini duydum. Ben maximum 25 30 görüyorum o da sabah saatleri, onun dışında hep 5 10 civarı. Bunun sebebi ne olabilir. Ethernet kablosu kullanıyorum.
Maalesef tipik TR hizmetleri genelde yoğunluğa göre baz istasyonları her cihaza eşit hız paylaımı olur kullanıcının az olduğu yerlerde hızlar 80-90 a bile çıkaiblir.

Altyapı kötü çünkü ülkedeki. Minimum baz istasyonuyla maksimum verim almaya çalışıyorlar, o da yoğunluktan bayılıyor.

Ben evde 4.5g üzerinden 450 mbps bile görüyorum ama bu hızları çoğu firma veremiyor. Hata biraz kırsalda ise internet bile olmuyor.

altyapıyla alakalı ülkede diğer herşeyde olduğu gibi bundada düzgün iş yapılmıyor üzerine birde yoğunluk eklenince sonuç bu oluyor

Ben evde 4.5g üzerinden 450 mbps bile görüyorum ama bu hızları çoğu firma veremiyor. Hata biraz kırsalda ise internet bile olmuyor.
kırsaldaki evler lüks ise işler değişir bu iş talep işi ilin merkezinde bir gelir düzeyi düşük mahallede 100mbps bulamazken ilçede kırsalda 1000mbps internet veriliyor

onu bunu boşverinde bizim peynircide 4.5 g 100mbps çekiyor, lazımsa adres veriyim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,371
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri