Öneri 4-5K Arası Kablosuz Mekanik Klavye Önerisi

noxx

80+
Reaksiyon skoru
65
Bütçe
5000
Merhaba, beyaz sistemim var. Kablolu klavyem param güvende ile aniden satıldı. Acil klavye almam lazım klavyesiz kalmamak için. Birinci tercihim 100'de100 boyutlu olması. Model güzelse TKL de düşünebilirim. Beyaz olmak zorunda değil, beyaz sisteme yakışacak farklı bir renk ya da renk kombinasyonu da olur. Ayıracağım bütçe 4-5K arası olabilir. Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba, beyaz sistemim var. Kablolu klavyem param güvende ile aniden satıldı. Acil klavye almam lazım klavyesiz kalmamak için. Birinci tercihim 100'de100 boyutlu olması. Model güzelse TKL de düşünebilirim. Beyaz olmak zorunda değil, beyaz sisteme yakışacak farklı bir renk ya da renk kombinasyonu da olur. Ayıracağım bütçe 4-5K arası olabilir. Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx
Teşekkür ederim, inceliyorum. Farklı önerilere de açığım. Yükseltmek için yazıyorum.
Bunlar ara ara 2500 bandına falan iniyor o zaman daha iyi fiyat.
Üstteki de sabah saatlerine kadar 2700TL civarındaydı zamlanmış, takibe alırsan o fiyatlardan da yakalayabilirsin.

• Beğen
Bunlar ara ara 2500 bandına falan iniyor o zaman daha iyi fiyat.
Üstteki de sabah saatlerine kadar 2700TL civarındaydı zamlanmış, takibe alırsan o fiyatlardan da yakalayabilirsin.
Teşekkür ederim tekrardan, sabaha kadar beklerim zaten sipariş için.

• Beğen
Objektif olarak bu klavye gerçekten çok hoş bir tasarıma sahip ancak öznel olarak bakınca bana nedense çok çirkinmiş gibi hissettiriyor. Siz kullanıyorsunuz sanırım. Nasıl hissettiriyor size?
kullanıyorum aula f75te var elimde kalite farkı açık aleminyum kasa batarya yalıtım vs olarak çok daha üst bir klavye

• Beğen
  • Beğen
  • Beğen
  • Beğen
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR