Neler Yeni

4-5K BÜTÇEYLE ALINABİLECEK EN İYİ MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Yerli
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,131
İsim
Murat Orhan
Hocam bayağı araştırdım Türkçe keycapsleri bulamadım, link varsa atabilir misiniz bu klavye için uygun olabilecek? Bu arada UK sürümünü alacağım Enter tuşu büyükmüş.
Hocam atarım ama görüntüsünü ciddi şekilde bozar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş amaçlı kullanacağım hocam. Profesyonel ekipmanlı bir setup'a geçeyim dedim yavaştan.
Profesyonel ekipmanli bir setup istiyorsan bile mizar daha premium olacaktır.

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Yerli
Türkçe adam gibi bir klavye bulamazsın onu unut ilk önce.

Saf kalite.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki emin ol 1kya bile trdeki klavyelerden kat kat kaliteli klavyeler var amazonda. Th80 en babalarinda babalarindan biri. Switchlerden kasasına ışıklandırmasından kehcaplerine kalite abidesi.
https://www.amazon.com.tr/EPOMAKER-Layout-75-Bluetooth-Kablolu-Kontrolü/dp/B0BN7CVLVP?th=1 kendi klavyemden Türkçe harflere bakmadan yazıyorum sanırım bunda da çok ihtiyaç duymam aynı şey olur. Ürün olarak Enter tuşu büyük istedim, bu önerdiğim linkte ki klavye ile sizin önerdiğiniz aynı ürün mü acaba? Bir de Switch seçenekleri var ondan hangisini seçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,131
İsim
Murat Orhan
https://www.amazon.com.tr/EPOMAKER-Layout-75-Bluetooth-Kablolu-Kontrolü/dp/B0BN7CVLVP?th=1 kendi klavyemden Türkçe harflere bakmadan yazıyorum sanırım bunda da çok ihtiyaç duymam aynı şey olur. Ürün olarak Enter tuşu büyük istedim, bu önerdiğim linkte ki klavye ile sizin önerdiğiniz aynı ürün mü acaba? Bir de Switch seçenekleri var ondan hangisini seçmeliyim?
Evet aynı ürün ama sadece gateron kalmış onu da alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,739
Üyeler
163,214
Son üye
DanteZoldyck16
Top Bottom