steelseries kullanır mısınG733'ler son iki günde ciddi zam yedi. Ne alacağıma karar veremiyorum. 4.5 bütçeye hangi kulaklık alınır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önceliğim Konforlu olması kafam biraz büyük. Daha çok FPS oyunları oynuyorum.
Hocam Arctis Nova 4p aldım. Dip ses sorunu çıktı iade ettim. Kısa kullanımım da kafama bi tık küçük geldisteelseries kullanır mısın
Barracuda daha iyi değil mi bu X'den?![]()
Razer Barracuda X RZ04-03800100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda X RZ04-03800100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda X RZ04-03800100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiçbir bilgim yok o konu hakkında x modelini aktif olarak kullanıyorum hem sesinden hem de şarj ömründen fazlasıyla memnun olduğum için attımHocam Arctis Nova 4p aldım. Dip ses sorunu çıktı iade ettim. Kısa kullanımım da kafama bi tık küçük geldi
Barracuda daha iyi değil mi bu X'den?
Logitech G Pro XG733'ler son iki günde ciddi zam yedi. Ne alacağıma karar veremiyorum. 4.5 bütçeye hangi kulaklık alınır?
g733 superlıght al fıyatını guncel olarak bılmıyorum ama bende var guzelG733'ler son iki günde ciddi zam yedi. Ne alacağıma karar veremiyorum. 4.5 bütçeye hangi kulaklık alınır?
Hocam rahatlık konusunda nasıl? Kafanızı acıtıyor mu? Ağırlığı vsHiçbir bilgim yok o konu hakkında x modelini aktif olarak kullanıyorum hem sesinden hem de şarj ömründen fazlasıyla memnun olduğum için attım
şimdiye kadar rahatlığından yana hiç sıkıntım olmadı kulaklıkla evin içerisinde gezdiğim için uzun saatler kullanıyorum hatta sizin için önemli bir detaysa menzili de gayet yeterliHocam rahatlık konusunda nasıl? Kafanızı acıtıyor mu? Ağırlığı vs
Corsair HS80 hakkında bilgisi olan var mı?
Hocam kafam ve kulaklarım biraz büyük. Steelseries kulaklıklara sığmıyor mesela. Kulak padleri büyük mü?şimdiye kadar rahatlığından yana hiç sıkıntım olmadı kulaklıkla evin içerisinde gezdiğim için uzun saatler kullanıyorum hatta sizin için önemli bir detaysa menzili de gayet yeterli
Steelseries kullanmadığım için ona kıyasla bir şey söyleyemiyorum fakat kafa yapım ortalama sayılabilir ve anagayet rahat geliyor.Hocam kafam ve kulaklarım biraz büyük. Steelseries kulaklıklara sığmıyor mesela. Kulak padleri büyük mü?