Neler Yeni

4-6K Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce hangisi almalıyım kullananlar var mı?

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Barkın
Kendim uzun süredir logitech g733 kullanıyorum. Gayet memnunum pedleri kumaş olduğu için terletme yıpranma olmadı. Ses kalitesi baya iyi. Driverdan ayar yapıyorum oynadığım oyuna göre tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim uzun süredir logitech g733 kullanıyorum. Gayet memnunum pedleri kumaş olduğu için terletme yıpranma olmadı. Ses kalitesi baya iyi. Driverdan ayar yapıyorum oynadığım oyuna göre tavsiye ederim.
kafa bölümü ve geneli plastik oldugu için biraz tedirgin ediyor beni

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Görkem Çağan
fps oyuncusuysan düşünmeden hyperx 3 wireless derim sana en iyi hitap eden kulaklık o çok rahat ses kasarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl ÖZTÜRK
fps oyuncusuysan düşünmeden hyperx 3 wireless derim sana en iyi hitap eden kulaklık o çok rahat ses kasarsın
kablolusunu kullandım ses seviyesi biraz az geldi bana gelen ürün mü sorunlu yoksa geneli mi öyle anlamadım wirellesde öyle midir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet sağlam ve çok rahat hocam. Kendi tercihiniz.
mikrofonu nasıl

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Barkın
kablolusunu kullandım ses seviyesi biraz az geldi bana gelen ürün mü sorunlu yoksa geneli mi öyle anlamadım wirellesde öyle midir

mikrofonu nasıl
Valla hocam ses çok iyi. Gayet iyi ses kasıyorum. Mikrofunu da gayet iyi. Ben çok memnunum.

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Barış

mikrofonu nasıl
Bende kullanıyorum hyperx cloud 3 wireless ve önermem gecikme var nadir durumlarda ve ses kalitesi ilk başlarda iyi geldi ama sonradan kötü olmaya başladı sesler bazen garip geldiği de oluyor ve kulaklığı açtığımda connected disconnected diyen gibi ***** bi kadın sesi var aşırı sinir oldum yeni kulaklık alıp bunu satacağım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Bende kullanıyorum hyperx cloud 3 wireless ve önermem gecikme var nadir durumlarda ve ses kalitesi ilk başlarda iyi geldi ama sonradan kötü olmaya başladı sesler bazen garip geldiği de oluyor ve kulaklığı açtığımda connected disconnected diyen gibi ***** bi kadın sesi var aşırı sinir oldum yeni kulaklık alıp bunu satacağım :D
ne almayı düşünüyorsunuz

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Barış

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru