alınır mı satıcı nasıldır
Kesinlikle alınır msı tomahawk'ı param parça eder .çok iyi fiyat bu fiyatlara prime var. 3 m2 slotlu biri pcie 5.0 destekli. 14 faz vrm de oc için yeterli soğutmasıda kapasiteliye benziyor.
zamanında tuş kombinasyonunu yapıyor musunuz hocam 2k fiyat farkı var arada fp olarak şu an üstüne yok biosa girmek de zor olsuınYıl başında 7kya almıştım, hala kullanıyorum. Ama pek memnun değilim. Biosa girmekte çok sorun yaşıyorum. Bios ekranı gelmeden, PC direk Windowsu başlatıyor önermem
Ahahaha bu sebepten mi?Yıl başında 7kya almıştım, hala kullanıyorum. Ama pek memnun değilim. Biosa girmekte çok sorun yaşıyorum. Bios ekranı gelmeden, PC direk Windowsu başlatıyor önermem
R5 7600 o.c birincisi ve r9 işlemcileri rahatlıkla çalıştırır .çok iyi fiyat bu fiyatlara prime var. 3 m2 slotlu biri pcie 5.0 destekli. 14 faz vrm de oc için yeterli soğutmasıda kapasiteliye benziyor.
hocam bu satıcıdan alınır mı sorusu var kafamdaKesinlikle alınır msı tomahawk'ı param parça eder .
Tüm çözümleri denedim, düzelmedi. Bios güncelleyemiyorum, oc yapamıyorumAhahaha bu sebepten mi?
Satıcıyı bilmem ama bu fiyata alınır satıcı profilini incele değerlendirmelerine bir bak derim .hocam bu satıcıdan alınır mı sorusu var kafamda
bıosa kac kez gırerkı bır ınsan ?Yıl başında 7kya almıştım, hala kullanıyorum. Ama pek memnun değilim. Biosa girmekte çok sorun yaşıyorum. Bios ekranı gelmeden, PC direk Windowsu başlatıyor önermem
hocam bunda cıft m2 mı var benmı yanlıs goruyorumSatıcıyı bilmem ama bu fiyata alınır satıcı profilini incele değerlendirmelerine bir bak derim .