Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Prime B650M-R 4.049 TL

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Rüveyda Akın
İkisi arasında kalıp asus almıştım. İnsanlar kağıt üzerinde özelliğe bakıp biostar diyecek muhtemelen ama arasındaki tek fark biostar 4 slot ram girişi ve wifi girişi var (wifi kartı yok) diğer özellikler bakımından asus her türlü önde. Biostarın 10 fazlı olması iyi değil asusun malzeme kalitesi faz sayısı daha iyi ve vram üzerindeki soğutma blokları daha serin daha yüksek işlemcileri çalıştırmasını destekliyor asusta expo ve aemp desteği var 7200 mhz'ye kadar ram destekliyor ve çoğu rami istediğiniz frekansta çalıştırır. Biostar kullanan kişiler biostarın biosundan memnun değil çok karışık ve eski kötü olduğunu söylüyorlar aynı zamanda bilgisayar açılış bios atlama süresinin uzun olduğunu söylüyorlar. İşin en can alıcı noktasına geleyim garanti. Garanti konusunu araştırdım. Biostarın kutusunun içerisinden Garanti belgesi çıkmıyor. Türkiye'ye getiren tek firma garajonline ve getirdikleri ürüne kendileri garanti veriyorlar tamamen saçmalık. Yani destek alabileceğiniz resmi büyük bir teknik servis ve servis ağı yok. İki gün sonra ram slotu arızalansa yada bios güncelleme yaparken ekrana görüntü gelmese satıcıyla iletişime geçip onlara göndereceksiniz. Asusun ne kadar geniş servis ağı ve servis desteği olduğunu anlatmama gerek bile yok ve anakartlara 3 yıl garanti veriyor. 4 ram slotu ve wifi girişi (wifi kartı yok sadece girişi var.) sizin için önemli değilse açık ara asus önde biostarla asusu karşılaştırmak asus gibi dev bir markaya hakarettir. Tavsiyem kesinlikle asus alınması yönünde. Bu arada marka olarak bana göre asrock biostardan daha kaliteli markadır.
İyi forumlar.
Katılıyorum.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Batuhan
Hocam ben 9700x ile pbo yaklaşık 100-125 watt kullanmayı hedefliyorum da.Bu kartı mı alayım yoksa Gigabyte b650m d3hp mi? Anakartta aradığım 2 kriter var ucuz olması ve yüksek sıcaklara dayanması. wifi,bluetooth,4 ram slotu veya 2 ssd slotu gibi şeylerle ilgilenmiyorum.
D3HP daha iyi ama ram slotu vs. önemli değil param cebimde kalsın dersen kesinlikle bunu almalısın arkadaşım hazır sistem aldı 9600x ve Asus B650M-R anakartla geldi vram soğutma blokları ve faz sayısı iyi olduğu için bir sorun çıkarmıyor besliyor. Muhtemelen senin 9700x modelinide besleyecektir. Ama D3HP kağıt üzerinde daha iyi ikiside yeterli gelir besleme konusunda.

berk90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berk pasaoglu
Bu gece indirimleri saat kaça kadar oluyor?

berk90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berk pasaoglu
Valla bütçe kısıtlı olduğu için almak istiyorum ama kime sorsam alma diyo :D

berk90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berk pasaoglu
Alma diyenlerin 4 bine önerisi neymiş? Biostarsa gülerim.
Onu da tavsiye etmediler bütçeyi biraz daha zorlayıp daha iyi anakart almamı tavsiye ettiler.Büyçeyi biraz daha arttırmya çalışıcam,braz daha geç toplamış olucam.

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Musa
3k ya biostar alınır hem dolu hem güzel anakart bence
Öğlen aldıydım şimdi indirime girmiş şaka gibi. Ben de iptal edip tekrar aldım.

osari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
İyi fiyatmış

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba
Üzerine 9700x takmayı hedefliyorum da, vrm mosfetlerin sıkıntı olabileceğini söylediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vrmden yana kesinlikle sıkıntı yasamazsin biostar da . Yorum yapanlar biostar anakarti eline alıp hiç test edip denemisler mi? Anakart garanti süresinden bahsetmis de sağlam bı anakart uzun yıllar gidiyor zaten. Ram gibi. Anakart sağlam çıktımı sorunsuz uzun yıllar çalışır (kaliteli PSU ile)
IMG-20241203-WA0014.jpg

berk90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berk pasaoglu
Vrmden yana kesinlikle sıkıntı yasamazsin biostar da . Yorum yapanlar biostar anakarti eline alıp hiç test edip denemisler mi? Anakart garanti süresinden bahsetmis de sağlam bı anakart uzun yıllar gidiyor zaten. Ram gibi. Anakart sağlam çıktımı sorunsuz uzun yıllar çalışır (kaliteli PSU ile)
Benim bu konularda forumdakiler kadar bilgim yok. Biostar ve asus-prime-b650m-r testlerine bakmak istedim adamlar test etmeye gerek bile görmemişler, bir sürü insan da alma diyince en iyisi biraz daha bekleyeyim dedim. İnsanların "grişi seviyesi b650" anakartları 6k-7k tl den başlıyor bundan dolayı bu ikisine güvenemedim.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba
Benim bu konularda forumdakiler kadar bilgim yok. Biostar ve asus-prime-b650m-r testlerine bakmak istedim adamlar test etmeye gerek bile görmemişler, bir sürü insan da alma diyince en iyisi biraz daha bekleyeyim dedim. İnsanların "grişi seviyesi b650" anakartları 6k-7k tl den başlıyor bundan dolayı bu ikisine güvenemedim.
Ben 7500f ile biostar sorunsuz kullanıyorum, vrm kısmı ısınmıyor bile occten baktığım da. Herhangi bir sorunda yaşamadım.

Top Bottom