kyloitch
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 690
- İsim
- Rüveyda Akın
Katılıyorum.İkisi arasında kalıp asus almıştım. İnsanlar kağıt üzerinde özelliğe bakıp biostar diyecek muhtemelen ama arasındaki tek fark biostar 4 slot ram girişi ve wifi girişi var (wifi kartı yok) diğer özellikler bakımından asus her türlü önde. Biostarın 10 fazlı olması iyi değil asusun malzeme kalitesi faz sayısı daha iyi ve vram üzerindeki soğutma blokları daha serin daha yüksek işlemcileri çalıştırmasını destekliyor asusta expo ve aemp desteği var 7200 mhz'ye kadar ram destekliyor ve çoğu rami istediğiniz frekansta çalıştırır. Biostar kullanan kişiler biostarın biosundan memnun değil çok karışık ve eski kötü olduğunu söylüyorlar aynı zamanda bilgisayar açılış bios atlama süresinin uzun olduğunu söylüyorlar. İşin en can alıcı noktasına geleyim garanti. Garanti konusunu araştırdım. Biostarın kutusunun içerisinden Garanti belgesi çıkmıyor. Türkiye'ye getiren tek firma garajonline ve getirdikleri ürüne kendileri garanti veriyorlar tamamen saçmalık. Yani destek alabileceğiniz resmi büyük bir teknik servis ve servis ağı yok. İki gün sonra ram slotu arızalansa yada bios güncelleme yaparken ekrana görüntü gelmese satıcıyla iletişime geçip onlara göndereceksiniz. Asusun ne kadar geniş servis ağı ve servis desteği olduğunu anlatmama gerek bile yok ve anakartlara 3 yıl garanti veriyor. 4 ram slotu ve wifi girişi (wifi kartı yok sadece girişi var.) sizin için önemli değilse açık ara asus önde biostarla asusu karşılaştırmak asus gibi dev bir markaya hakarettir. Tavsiyem kesinlikle asus alınması yönünde. Bu arada marka olarak bana göre asrock biostardan daha kaliteli markadır.
İyi forumlar.