❌İndirim Bitti! 4 Adet 1L Coca Cola 50₺🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421

Screenshot_2023-11-29-11-44-45-712_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

linç is coming.... :D

Normalde direkt yapıştırırdım da dişçim yasakladı bu tarz şeyleri

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz tamam anladık İslam düşmanısınız da hiç de mi içiniz sızlamıyor, bir ağaç kesildi diye ortalığı ayağa kaldıranlar, köpeğe tekme atıldı diye bas bas bağıranlar binlerce masum bebek katledilirken, masum kadınlar ölürken sesleri çıkmaz, hadi sesi çıkmamayı bırak karşı tarafı savunurlar... İnsan bu kadar kör nasıl olabilir, gerçi insan dedim pardon...

Stok bitti yaa. Duyarlılara duyrulur. Neyse monster falan aldım kelepire.

Nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz tamam anladık İslam düşmanısınız da hiç de mi içiniz sızlamıyor, bir ağaç kesildi diye ortalığı ayağa kaldıranlar, köpeğe tekme atıldı diye bas bas bağıranlar binlerce masum bebek katledilirken, masum kadınlar ölürken sesleri çıkmaz, hadi sesi çıkmamayı bırak karşı tarafı savunurlar... İnsan bu kadar kör nasıl olabilir, gerçi insan dedim pardon...
yok sızlamıyor

Önce git tarihini araştır dostum sonra burada klavye delikanlılığına devam edersin savaşı hiç birimiz istemeyiz ama diğer tarafta türkler ölürken sesinizi hiç duyamıyorduk konu kendi kanından insana gelirken ses yok aynı dine gelince ses var elhamdülillah bende müslümanım ama sizin bu cahilce davranışlarınız yüzünden insanların gözünde imajımız zedeleniyor gerçi bunu o beynin ne kadar idtak edebilir orası ayrı

forumda genel olarak siyaset yasaklansa keşke

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri