🔥İndirim 4 Adet Apple Airtag 3089₺🔥🔥😻

Bende Samsung'un ki vardı 100 TL'ye düşünce almıştım ama pili bitti sanırım yeni araba alırsak pil alıp arabaya koyucam

Hocam bunu hırsız çalsa bayram eder zaten. Tanesi neredeyse 1000TL ye geliyor hırsıza ekstra hediye gibi bir şey. Evcil hayvanınız varsa tasmasına takabilirsiniz onun dışında 100TL lik takip cihazlarından fazla bir farkı yok sonuçta hırsız akıllı ve de bizim gibi bir homosapiens olduğu için her çeşit devre dışı bırakacaktır.
Hırsız çalınca bir işine yaramıyor ki.Sen bi kere eşleyince çıkış yapmadan kullanamaz.Maks yapacağı kırıp atmak olur.

Hırsız çalınca bir işine yaramıyor ki.Sen bi kere eşleyince çıkış yapmadan kullanamaz.Maks yapacağı kırıp atmak olur.
demek istediğim takip cihazı çalınsa kaybolsa, bozulsa üzülmeyeceğin bir ürün olması gerekirken çok pahalı. bisiklete taksan bisikletten daha pahalıdır bu airtag.

Hocam bunu hırsız çalsa bayram eder zaten. Tanesi neredeyse 1000TL ye geliyor hırsıza ekstra hediye gibi bir şey. Evcil hayvanınız varsa tasmasına takabilirsiniz onun dışında 100TL lik takip cihazlarından fazla bir farkı yok sonuçta hırsız akıllı ve de bizim gibi bir homosapiens olduğu için her çeşit devre dışı bırakacaktır.
devre dışı bırakmak basit değil ve sende farkına varıcaksın apple bu konuda çalan kişi çaldı an apple kimliğimi apple ın sistemlerine işliyor ve çalan kişinin bilgileri çıkıyor apple hassasiyet gösteriyor airpods 2 kayıp ettim ve beni aradılar işte polise bildirmemizi istermisiniz felan dediler her hangibir cihaz bağlandığı durumda ona iletişim bilgilerinizi gidicek felan dediler

devre dışı bırakmak basit değil ve sende farkına varıcaksın apple bu konuda çalan kişi çaldı an apple kimliğimi apple ın sistemlerine işliyor ve çalan kişinin bilgileri çıkıyor apple hassasiyet gösteriyor airpods 2 kayıp ettim ve beni aradılar işte polise bildirmemizi istermisiniz felan dediler her hangibir cihaz bağlandığı durumda ona iletişim bilgilerinizi gidicek felan dediler
devre dışı basit değil derken adam airtagi söküp fırlatıp atsa çalınan motorunu nasıl bulacaklar

devre dışı basit değil derken adam airtagi söküp fırlatıp atsa çalınan motorunu nasıl bulacaklar
son konumundaki saatinden bulundu yere gidip güvenlik kamerası ile arayacaksın.
Hiçbir ürün dört dörtlük değildir sadece senin hayatını kolaylaştırır temelinde bu cihaz eşyasını sık sık kaybedenler için nerde unuttumu bilmeyen için ve yasal bir gps dediğin mantıkta düşünürsek hiçbir gps almayalım hepsi nasıl olsa devre dışı bırakılıp atılır

bu cihazın tanesi 1 k hırsız cihazı bulup söküp atana kadar geçen sürede konumunu tersine izleyip güvenlik kameralarına takılan noktaları bulabilirsiniz ki hırsız apple bir cihaz kullanıyorsa kimliğine kadar ulaşabiliyorsunuz bir cihazdan daha ne bekliyorsunuz

motor için kagıt üzerinde mantıklı ama airtag test videolarında asıl ihtiyacın olduğu zaman konumu 4-5 saat gecikmeli gösterdiği oluyor. motora bunu koyunca calındıgı zaman bulurum diye düşünmeyim. ama bu olmazsa hiç bulamazsın en azında bir sans yakalyabilirsiniz motoru cok bel bağlamamak lazım

Şu paralara adam akıllı 2k 165hz üstü bi monitör düşmesini bekliyorum gelir mi acaba. 2. monitör için mantıklı bence bu tam playstationlık aslında

Son düzenleme:
Geri