4 aydır internet sıkıntısı çekiyorum türknet kullanıcısıyım böyle bişey yazdılar

kaxxir

80+
Reaksiyon skoru
4
1617996903210.png
Telefondan halledebilir miyim arayarak napmam lazım tam olarak binası biraz uzak o yüzden sordum

Alıntıyı görüntüleTelefondan halledebilir miyim arayarak napmam lazım tam olarak binası biraz uzak o yüzden sordum
Ben böle bir şey ömrümde görmedim. Harbiden A2 Türkçe. Bunun müşteri hizmetleri olduğundan emin misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A2 Türkçe

vae ve yapa bağlantı türü değilse tabi
Aman paşam :d

Adresinizede fiber alt yapının ne zaman geleceğini sorun demek istemiş aramayla bilgi alamazsınız diye düşünüyorum yinede şansınızı deneyin.

Ben böle bir şey ömrümde görmedim. Harbiden A2 Türkçe. Bunun müşteri hizmetleri olduğundan emin misin?

Aman paşam :d
evet inanılmaz ya türknet online işlemlerden gelen cevap 2 aydır fiber bağlancak diyorlar bunlarda türk telekomun alt yapısı kullanıyorlar ya o yüzden böyle bişey yazmış

evet inanılmaz ya türknet online işlemlerden gelen cevap 2 aydır fiber bağlancak diyorlar bunlarda türk telekomun alt yapısı kullanıyorlar ya o yüzden böyle bişey yazmış
Diyecek bir şey yok kolay gelsin kardeş. Yapılabilecek bir şey de yok sanırım

türkçe çevirisi olarak oturdupun yerde fiber altyapıısı olmadığından max 13mbps verebileceklerini iletmiş
qwdqwdqwdqw anladım ama telefondan arayarak halledemem mi arkadaşlar bu nası bi internet **

Hem ADSL kullanıyorsun, hem de belali Türknet kullanıyorsun sorun yaşaman gayet normal. TT İlçe Müdürlüğüne git, yeni altyapı talebinde bulun, duruma bağlı çevrende çalışma hazırlığı varsa ya da çalışma yapılıyorsa gelirler zaten ama direkt fiber getirmezler.

qwdqwdqwdqw anladım ama telefondan arayarak halledemem mi arkadaşlar bu nası bi internet **
telefondan hep seni geçiştiricekler türk telekom merkezlerinden fiber bağlanmasıyla ilgili bilgi almalısın bla bla uzun iş yani

Hem ADSL kullanıyorsun, hem de belali Türknet kullanıyorsun sorun yaşaman gayet normal. TT İlçe Müdürlüğüne git, yeni altyapı talebinde bulun, duruma bağlı çevrende çalışma hazırlığı varsa ya da çalışma yapılıyorsa gelirler zaten ama direkt fiber getirmezler.
aradım online işlemleri konuştum bakır kablo eski olduğu için yeniliyorlar falan dediler fiber gelcek falan dediler ***** ***** konuştular 4 aydır sıkıntı çekiyorum

yarın o
telefondan hep seni geçiştiricekler türk telekom merkezlerinden fiber bağlanmasıyla ilgili bilgi almalısın bla bla uzun iş yani
o zaman binasına gideyim sorayım

aradım online işlemleri konuştum bakır kablo eski olduğu için yeniliyorlar falan dediler fiber gelcek falan dediler ***** ***** konuştular 4 aydır sıkıntı çekiyorum

yarın o

zaman binasına gideyim sorayım
en azından düzgün bir şekilde ilgileneceklerdir telefondan hep geçiştirmeye yönelik yok çalışıyoruz yok uğraşıyoruz gibi üstü kapalı sözler söylüyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri