dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,634
adam sana en kötü sistemi at demedi
adam sana en kötü sistemi at demedi
ozur dilerim abi acık kalmiskardeşim caps kapatıcakmısın
ben bunu kullanıom ama su an iyi geta 5 de acıyoradam sana en kötü sistemi at demedi
abi ub kotu deilki ben bunu kullanıom geta 5 acıyoradam sana en kötü sistemi at demedi
Arıza gibi bir şey söz konusu olmaz. Ayrıca arkadaşın önerdiği fsp gayet güzel bir marka.600 wat takarsam i sorun olurmu yani i arıza yakma fln yaparmı?
İyi misin sen?
raporladım ya çok uğrasmaArıza gibi bir şey söz konusu olmaz. Ayrıca arkadaşın önerdiği fsp gayet güzel bir marka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İyi misin sen?
iyiyim abi hamd olsun sen nslsnArıza gibi bir şey söz konusu olmaz. Ayrıca arkadaşın önerdiği fsp gayet güzel bir marka.
İyi misin sen?
ya kardeşim adama rx 550 öneriyorsun bu işleri bilmiyorsan önerme hayatım gördüğün en kötü sistem olabilirozur dilerim abi acık kalmis
ben bunu kullanıom ama su an iyi geta 5 de acıyor
abi ub kotu deilki ben bunu kullanıom geta 5 acıyor
şu troll arkadaşı bir raporlarsanız bi tatile çıksın nefes alsın biraz belki beynine oksijen gideriyiyim abi hamd olsun sen nslsn
monitör ve kasa dahil demiştimya kardeşim adama rx 550 öneriyorsun bu işleri bilmiyorsan önerme hayatım gördüğün en kötü sistem olabilir
adam mönitör dahil bile dememiş
şu troll arkadaşı bir raporlarsanız bi tatile çıksın nefes alsın biraz belki beynine oksijen gider
Oh be ban yemiş.iyiyim abi hamd olsun sen nslsn
pardon görmemişim genede kötü ve adam trollüyormonitör ve kasa dahil demiştim
pardon görmemişim genede kötü ve adam trollüyor
az çok anlıyorum yani 3. nesil i5 neden alim tarihi eser gibi işlemcipardon görmemişim genede kötü ve adam trollüyor
herkese sorucam akakçe güvenilir mi? hiçbi fikrim yok daha önce alışveriş yapan oldumu buradahttps://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...1-35v-gaming-sogutuculu-fiyati,803866196.html 2 adet![]()
AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 8.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Akakçe alışveriş sitesi değil en uygununu gösteren yer.az çok anlıyorum yani 3. nesil i5 neden alim tarihi eser gibi işlemci
herkese sorucam akakçe güvenilir mi? hiçbi fikrim yok daha önce alışveriş yapan oldumu burada
pardon bilmiyodum öğrendiğim çok iyi oldu saol ben tektek sitelere bakıyodum en uygunu içinAkakçe alışveriş sitesi değil en uygununu gösteren yer.