Kanka bunlar diyor mahalledeki lerle dilekçe vb vbNe dedilerse onu yap işte.
Uzun iş o sen günde 5 kere twitter ile 3-4 kere durmadan ara darla.Kanka bunlar diyor mahalledeki lerle dilekçe vb vb
kanka mahalleme şöyleki 6 yıl önce kiracım ve ben tarafından fiber kabloları döşedik ancak evlere kutular bağlanmadı binaya kocaman bir fiber kutusu koyuldu bu fiberden vdsl hizmeti veriliyor mahalleye şimdi talep oluşturduk 1 şubata kadar arıycaklarını ilettiler eğer aranmazsam bölge tt ye gidip sence yaparlar mı birde benim sağlayıcım türktelekom değil ya o yüzden işlemler daha da uzuyor tt ye mi geçsem acaba dfsakjldasUzun iş o sen günde 5 kere twitter ile 3-4 kere durmadan ara darla.
Mahallendeki Mehmet amca ölecekte 3ay faturası ödenmeyecek firma çocuklarına ulaşacak abi borç var diyecek çocukların ne borcu kapatın diye talimat verecekte Türk Telekom seni arayıp boş port açıldı abonelik başlatmak ister misin diye arayacak.
Nerden etiketliyelim bide ne yazalım?Twitter direk etiketle anında dönüş yapıyorlar.
Aga Esenyurt civarında mısın Oyun ms vs değerlerin iyi mi AtlantisNet geliyor çünkü ?Hali hazırda Atlantis 8-9 aydır kullanıyorum memnunum kayıpsız ping siz sağlam net verebiliyor.
Dün akşam Türktelekom kutu koydu.
2hafta sonra Superonline kutuları konuluyor.
Benim kafam karıştı galiba oyumu AKP ye vereceğim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle