YAVAŞ YAVAŞ GELİŞİR HOCAM DOĞAL OLARAK 7-8 AY PROTEİN TOZUYLA 4 AYA İYİ VÜCUT YAPARSINPAZARTESİ Sırt+Biceps
CARSAMBA Göğüs+Triceps
CUMA Gün Bacak
CUMARTESİ Gün Omuz+Karın+
aklıma takılan haftada 1 kez calıstırıyorum bölgeyi acaba sorun olur mu gelişir mi
protein tozunun bilmediğim bi artısı mı var protein alımından başkaYAVAŞ YAVAŞ GELİŞİR HOCAM DOĞAL OLARAK 7-8 AY PROTEİN TOZUYLA 4 AYA İYİ VÜCUT YAPARSIN
vücut olarak diyorum kardeşim bitkiler anca doğal büyür doğal olarak vücut yaparken proteine ihtiyaç duyuyo ya hani onu diyorumprotein tozunun bilmediğim bi artısı mı var protein alımından başka
Anabolik etki mi yapıyor
tavuk et yumurta sütte yok mu protein katıksız maymunvücut olarak diyorum kardeşim bitkiler anca doğal büyür doğal olarak vücut yaparken proteine ihtiyaç duyuyo ya hani onu diyorum
1 bölgeyi haftada 1 kere çalıştırmak kötü bir tercih olur. 4 gün gidiyorsan tavsiyem şu şekilde:PAZARTESİ Sırt+Biceps
CARSAMBA Göğüs+Triceps
CUMA Gün Bacak
CUMARTESİ Gün Omuz+Karın+
aklıma takılan haftada 1 kez calıstırıyorum bölgeyi acaba sorun olur mu gelişir mi
Allah’ın cahili o yemeklerde protein yok mu dedim onları yersen az protein alırsın diyorum protein tozu kullanırsan daha hızlı vücut geliştirirsin boş boş konuşup konuyu doldurma hatta sen hiç forum kullanma insanlarada yardım etme yürü recep baltaşın sitesinetavuk et yumurta sütte yok mu protein katıksız maymun
protein tozunun bir porsiyonu 20-25 gram protein yani seni uçurup kaçırmaz.hızlandırmaz.Allah’ın cahili o yemeklerde protein yok mu dedim onları yersen az protein alırsın diyorum protein tozu kullanırsan daha hızlı vücut geliştirirsin boş boş konuşup konuyu doldurma hatta sen hiç forum kullanma insanlarada yardım etme yürü recep baltaşın sitesine
Reis ben denemiştim natural olmuyo proteine bi geçtim 4 aya çivi gibi oldumprotein tozunun bir porsiyonu 20-25 gram protein yani seni uçurup kaçırmaz.hızlandırmaz.
denedim diyorsun bir de ilaç değil ki peynir altı suyu. toz içeceğine 80-90 gram tavuk pişirsen benzer proteini alacaksın zaten. protein ihtiyacını kaşılıyorsan gereksiz baya.20 gram da uçurmaz.Reis ben denemiştim natural olmuyo proteine bi geçtim 4 aya çivi gibi oldum
Tamam hocam sen öyle dediysen öyledirdenedim diyorsun bir de ilaç değil ki peynir altı suyu. toz içeceğine 80-90 gram tavuk pişirsen benzer proteini alacaksın zaten. protein ihtiyacını kaşılıyorsan gereksiz baya.20 gram da uçurmaz.