🔥İndirim 4 Kitap 99 TL

evgania :D leyla barkın felanda güzel :D
leyla barkın müze müdürü :D ali ve genç kriminokolog doğru mu yazdım bilmiyorum da asdasda kitapları sarıyor ya bazen çok uçuk noktalar oluyor ama genel itibariyle güzel hele istanbul tarihi hakkında bu kadar bilgi vermesi ayrı güzel

leyla barkın müze müdürü :D ali ve genç kriminokolog doğru mu yazdım bilmiyorum da asdasda kitapları sarıyor ya bazen çok uçuk noktalar oluyor ama genel itibariyle güzel hele istanbul tarihi hakkında bu kadar bilgi vermesi ayrı güzel
tatvla da evgania recelleri övmesi de çok güzel ömrümde receli bu kadar öven görmedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ali ve zeynep :D

tatvla da evgania recelleri övmesi de çok güzel ömrümde receli bu kadar öven görmedim :D
hahahaha detaylar hala aklımda en son sutanı öldürmek adlı kitabını okudum üzerinden de 1 sene geçti ama tüm detaylar aklımda hala ya helal adama

hahahaha detaylar hala aklımda en son sutanı öldürmek adlı kitabını okudum üzerinden de 1 sene geçti ama tüm detaylar aklımda hala ya helal adama
onu okumadım
beyoğlu rapsodisi
beyoğlunun en güzel abisi
şeytan ayrıtıda gizlidir
patasana
istanbul hatırası
sis ve gece
bir ses böler geceyi felan okudum ama fav istanbul hatırası

yine 22 kasımda 4 kitap 99 TL ve 29 kasımda 10 kitap 150 TL kampanyaları olmuştu o zaman aldıklarımı aşağıya ekliyorum fikir vermesi açısından , kötü kitap çıkmadı hiç içlerinden bunlardan kampanyada olan değerlendirebilirsiniz

Ekler

• 16644.webp
    16644.webp
    78.1 KB · Hit: 24
  • 16645.webp
    16645.webp
    73.8 KB · Hit: 23
  • 16646.webp
    16646.webp
    79.9 KB · Hit: 22
  • 16643.webp
    16643.webp