yusufduymayan
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
evganiaulan handan varya hayır ermeni sevgiliside olayı çok garip karşılıyor yada bize garip geliyor bilemedim![]()
evganiaulan handan varya hayır ermeni sevgiliside olayı çok garip karşılıyor yada bize garip geliyor bilemedim![]()
leyla barkın müze müdürüevganialeyla barkın felanda güzel
![]()
tatvla da evgania recelleri övmesi de çok güzel ömrümde receli bu kadar öven görmedimleyla barkın müze müdürüali ve genç kriminokolog doğru mu yazdım bilmiyorum da asdasda kitapları sarıyor ya bazen çok uçuk noktalar oluyor ama genel itibariyle güzel hele istanbul tarihi hakkında bu kadar bilgi vermesi ayrı güzel
ali ve zeynepleyla barkın müze müdürüali ve genç kriminokolog doğru mu yazdım bilmiyorum da asdasda kitapları sarıyor ya bazen çok uçuk noktalar oluyor ama genel itibariyle güzel hele istanbul tarihi hakkında bu kadar bilgi vermesi ayrı güzel
hahahaha detaylar hala aklımda en son sutanı öldürmek adlı kitabını okudum üzerinden de 1 sene geçti ama tüm detaylar aklımda hala ya helal adamatatvla da evgania recelleri övmesi de çok güzel ömrümde receli bu kadar öven görmedim![]()
onu okumadımhahahaha detaylar hala aklımda en son sutanı öldürmek adlı kitabını okudum üzerinden de 1 sene geçti ama tüm detaylar aklımda hala ya helal adama