Neler Yeni

4 lü priz önerisi yaparmısınız

'Roxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Enes

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CptSpork

80+ Bronze
4'lü sizin için şart mı bilmiyorum ama viko iyidir asla pişman etmez. tunçmatik hakkında forumdaki mesajları okumanızı öneririm
kuponla nays cashbackle vb. 300 tl ye getirirsiniz muhtemelen. çok kaliteli bi üründür zaten elektrik dedin mi akla gelecek ilk 3 markadan biridir viko.

pendragon

80+ Bronze
4'lü sizin için şart mı bilmiyorum ama viko iyidir asla pişman etmez. tunçmatik hakkında forumdaki mesajları okumanızı öneririm
kuponla nays cashbackle vb. 300 TL ye getirirsiniz muhtemelen. çok kaliteli bi üründür zaten elektrik dedin mi akla gelecek ilk 3 markadan biridir viko.
6 da çok geldi ama wifi, monitör,kasa birde telefon sarj kablosunu takıcaktım çok iyi diyosanız bunu eklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 da çok geldi ama wifi, monitör,kasa birde telefon sarj kablosunu takıcaktım çok iyi diyosanız bunu eklerim
yorumlara bi göz gezdirdimde 130 kişi almış hepside memnun bunu alacağım heralde teşekkürler hocam

CptSpork

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

yorumlara bi göz gezdirdimde 130 kişi almış hepside memnun bunu alacağım heralde teşekkürler hocam
Fazla priz göz çıkarmaz hocam. Zaten gördüğünüz üzere fazla priz sayısı olunca fiyatta pek bi oynama olmuyor. Viko bu sektördeki en iyi firmalardandır. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

pendragon

80+ Bronze
Fazla priz göz çıkarmaz hocam. Zaten gördüğünüz üzere fazla priz sayısı olunca fiyatta pek bi oynama olmuyor. Viko bu sektördeki en iyi firmalardandır. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
tamamdır hocam teşekkür ederim siparişi veriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,531
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom