yani daha iyi olabilir hocam bu bütçede varsaAkım korumalı mı
bayağı iyiymiş hocam markayı daha önce duymuştum bunu ekledim sepete4 lü yokmuş galiba 5 li var iyidir üzmez sizi. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuncmatık-powersurge-5-li-beyaz-enerji-korumalı-priz-1166699.html
6 da çok geldi ama wifi, monitör,kasa birde telefon sarj kablosunu takıcaktım çok iyi diyosanız bunu eklerim4'lü sizin için şart mı bilmiyorum ama viko iyidir asla pişman etmez. tunçmatik hakkında forumdaki mesajları okumanızı öneririm
kuponla nays cashbackle vb. 300 TL ye getirirsiniz muhtemelen. çok kaliteli bi üründür zaten elektrik dedin mi akla gelecek ilk 3 markadan biridir viko.Viko 6'lı Şok Akım Korumalı Grup Priz Fiyatları ve Özellikleri
Viko 6'lı Şok Akım Korumalı Grup Priz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
yorumlara bi göz gezdirdimde 130 kişi almış hepside memnun bunu alacağım heralde teşekkürler hocam6 da çok geldi ama wifi, monitör,kasa birde telefon sarj kablosunu takıcaktım çok iyi diyosanız bunu eklerim
Fazla priz göz çıkarmaz hocam. Zaten gördüğünüz üzere fazla priz sayısı olunca fiyatta pek bi oynama olmuyor. Viko bu sektördeki en iyi firmalardandır. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.6 da çok geldi ama wifi, monitör,kasa birde telefon sarj kablosunu takıcaktım çok iyi diyosanız bunu eklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yorumlara bi göz gezdirdimde 130 kişi almış hepside memnun bunu alacağım heralde teşekkürler hocam
tamamdır hocam teşekkür ederim siparişi veriyorumFazla priz göz çıkarmaz hocam. Zaten gördüğünüz üzere fazla priz sayısı olunca fiyatta pek bi oynama olmuyor. Viko bu sektördeki en iyi firmalardandır. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.