🟢 4. OPERATÖR GELİYOR: TÜRKSAT! 📱🚨

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,377
TÜRKSAT'ın yeniden yapılanmasına yönelik yasa hazırlığı netleşiyor. Mobil operatör olarak da hizmet verecek olan TÜRKSAT, yapılacak değişiklik ile kablo-yayın hizmetlerinden ayrılacak. Böylelikle şirket, iletişim sektöründe de güçlü aktörler arasında yer alacak. Bu gelişme, Türkiye'nin iletişim altyapısında önemli bir değişikliğe işaret ediyor ve sektörde rekabeti artırması bekleniyor.

Ekler

• Screenshot_20250522_050644_Instagram.webp
    Screenshot_20250522_050644_Instagram.webp
    618.4 KB · Hit: 87
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
TÜRKSAT'ın yeniden yapılanmasına yönelik yasa hazırlığı netleşiyor. Mobil operatör olarak da hizmet verecek olan TÜRKSAT, yapılacak değişiklik ile kablo-yayın hizmetlerinden ayrılacak. Böylelikle şirket, iletişim sektöründe de güçlü aktörler arasında yer alacak. Bu gelişme, Türkiye'nin iletişim altyapısında önemli bir değişikliğe işaret ediyor ve sektörde rekabeti artırması bekleniyor.
Değişen tek şey isim olur , kazıklanmaya devam :D

Halihazırda tüm operatörlerin rezillikleri ortadayken, insan illaki bi' umutla daha güzel işler bekliyor ama maalesef diğerlerinden çok da farklı olacağını sanmıyorum. Malum ortamda zaten KabloTV/Net 'in sadece bi' kaç yılda fiyatlandırma olarak geldiği nokta acayip seviyede, şahsi olarak hem TV yayını hem de internetinden memnunum ama bakalım alt yapı ve fiyatlandırma mobil tarafında nasıl olacak...

Biraz da o yolsun.

umutsuz olmamak lazım belli mi olur adamlar öyle bir hizmet verir ki 3 şeytanı batırır belki de

Güvenim yok. Hepsi birbirinden rezil markalar

Kablonet kullanıcısı olarak belki bir şeyler değişebilir adamların müşteri hizmetleri gerçekten güzel işliyor en azından ben 6 senedir kullanıcısı olarak bir sıkıntı yaşamadım sorun zamanlarında da en kısa süre de sorun halloldu

Halihazırda tüm operatörlerin rezillikleri ortadayken, insan illaki bi' umutla daha güzel işler bekliyor ama maalesef diğerlerinden çok da farklı olacağını sanmıyorum. Malum ortamda zaten KabloTV/Net 'in sadece bi' kaç yılda fiyatlandırma olarak geldiği nokta acayip seviyede, şahsi olarak hem TV yayını hem de internetinden memnunum ama bakalım alt yapı ve fiyatlandırma mobil tarafında nasıl olacak...
Bende yıllardır kullanıyorum ama son zamanlarda iyice sapıttı. Haftada 2 kere tv ve internet saatlerce kesiliyor. Hepte geceleri denk geliyor kesintiler. Arayınca sabaha bakarız diyorlar. Sabah oluncada geliyor internet.
Birde eskiden eve gelip bakarlardı sorgusuz sualsiz şimdi tehdit ediyorlar sorun sizdeyse 100 tl alırız arıza kaydı bırakmak istediğinize eminmisiniz diye ama sorun onlardansa telefonu bile açmıyorlar çoğu zaman.
Fiyatlarıda diğerlerinden farkı yok zamanla diğerlerini bile geçer bu gidişle. Yani telefon işinede girseler fiyat ve kalite konusunda fark olucağını sanmıyorum. Umarım yanılırım.

Geri