utkuversus
80+ Bronze
Anakartın kitapçığında 4 bellek için mavi slotlar diyor.
Burada yazanı uygula.
mavilere taktım çalışmadı bende 3 ünü maviye taktım 1 ini siyaha taktım şuan çalışdı ama 8gb gösteriyorAnakartın kitapçığında 4 bellek için mavi slotlar diyor.
Normal. Quad channel çalışmaları lazım. Sadece siyahlara takmayı deneyin.mavilere taktım çalışmadı bende 3 ünü maviye taktım 1 ini siyaha taktım şuan çalışdı ama 8gb gösteriyor
Kitapçıktaki görsele göre taktıysanız ve çalışmadıysa ya RAM'lerinizde ya da soketlerde bir arıza olabilir. Tüm BIOS ayarlarını sıfırlayarak tekrar takmayı ve çalıştırmayı deneyin. Normal şartlarda birbirinin aynısı 4 modülü 3. görseldeki gibi A1-B1-D1-C1 taktığınızda sorunsuz olarak çalıştırabilmeniz gerekiyor.Alıntıyı görüntüle
Bu çıktı , oradan 3. resimdeki gibi taktım çalışmadı 2 tanesini söktüm 8gb çalışıyor
87siNormal. Quad channel çalışmaları lazım. Sadece siyahlara takmayı deneyin.
siyaha takamıyom sogutucu cok buyukNormal. Quad channel çalışmaları lazım. Sadece siyahlara takmayı deneyin.
16gb calısıyordu temızlık için çıkardım yerlerını unuttumKitapçıktaki görsele göre taktıysanız ve çalışmadıysa ya RAM'lerinizde ya da soketlerde bir arıza olabilir. Tüm BIOS ayarlarını sıfırlayarak tekrar takmayı ve çalıştırmayı deneyin. Normal şartlarda birbirinin aynısı 4 modülü 3. görseldeki gibi A1-B1-D1-C1 taktığınızda sorunsuz olarak çalıştırabilmeniz gerekiyor.