Neler Yeni

Çözüldü✓ 4 slotlu B550ye ramlar hangi slota takılır?

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Arkadaşlar resimde ram slotları var 2 adet
8 GB 3600 mhz ram var hangi slotlara takayım Ramlari yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
IMG_20230902_140511.jpg

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Gri olanlara tak

Ensy58

80+ Bronze
Gri olanlara tak dual channel çalışsın performans artışı olur

Reav

80+ Silver
Dimm 2 ve dimm 4 e takman gerekli dual channel yapıp fazla performans alman için yani gri slotlara takmalısın.
Arkadaşlar resimde ram slotları var 2 adet
8 GB 3600 mhz ram var hangi slotlara takayım Ramlari yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Aykut D.

80+ Gold

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dimm 2 ve dimm 4 e takman gerekli dual channel yapıp fazla performans alman için yani gri slotlara takmalısın.
Tamamdır reis. Dün ekran kartının izgaralarina birinin önerisi ile kireç sökücü vurdum. Fırçaladim kapkara oldu ızgaralar öyle zoruma gitti. Yani ben buraya yazıyorum bilgi almak için bazı insanların niyetleri çok pis hakkımı helal etmiyorum onlara. Diş macunu ile zor bela eski rengin de olmasada açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart kitapçığını okusanız daha net olur kitapçık yoksa gri renkli 2-4 slotlarına takınız
Kitapçık yok o yüzden yazdım yanlis bir şey yapmak istemedim.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Onur Erçakır
A2 B2 first yazıyor cihazın üzerinde

Ensy58

80+ Bronze
Tamamdır reis. Dün ekran kartının izgaralarina birinin önerisi ile kireç sökücü vurdum. Fırçaladim kapkara oldu ızgaralar öyle zoruma gitti. Yani ben buraya yazıyorum bilgi almak için bazı insanların niyetleri çok pis hakkımı helal etmiyorum onlara. Diş macunu ile zor bela eski rengin de olmasada açtım

Hocam bazıları mesaj kasmak için saçma sapan şeyler yazıyor

Aykut D.

80+ Gold

Reav

80+ Silver

Hocam konuya pek dikkat etmedim kusura bakmayın soğutma bloğunda kireçlenme olması normaldir toz olursa sadece tozu alın hiç bir şey yapmayın

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Hocam bazıları mesaj kasmak için saçma sapan şeyler yazıyor
Ben hakkımı helal etmiyorum. ALLAH onu bildiği gibi yapsın. Köy yerindeyim ne bilgisayarcı var ne bir şey yardım istedim sağ olsun perişan etti bıraktı beni

Hocam konuya pek dikkat etmedim kusura bakmayın soğutma bloğunda kireçlenme olması normaldir toz olursa sadece tozu alın hiç bir şey yapmayın
Valla beni perişan etti bıraktı. Kartı satmak istesem ilerde kimse almaz artık sogutmada sıkıntı yok ama renkleri karardı izgaralarin

Top Bottom