Arkadaşlar resimde ram slotları var 2 adet
8 GB 3600 mhz ram var hangi slotlara takayım Ramlari yardımcı olursanız çok sevinirim
Anakart kitapçığını okusanız daha net olur kitapçık yoksa gri renkli 2-4 slotlarına takınızArkadaşlar resimde ram slotları var 2 adet
8 GB 3600 mhz ram var hangi slotlara takayım Ramlari yardımcı olursanız çok sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır reis. Dün ekran kartının izgaralarina birinin önerisi ile kireç sökücü vurdum. Fırçaladim kapkara oldu ızgaralar öyle zoruma gitti. Yani ben buraya yazıyorum bilgi almak için bazı insanların niyetleri çok pis hakkımı helal etmiyorum onlara. Diş macunu ile zor bela eski rengin de olmasada açtımDimm 2 ve dimm 4 e takman gerekli dual channel yapıp fazla performans alman için yani gri slotlara takmalısın.
Kitapçık yok o yüzden yazdım yanlis bir şey yapmak istemedim.Anakart kitapçığını okusanız daha net olur kitapçık yoksa gri renkli 2-4 slotlarına takınız
Hocam bazıları mesaj kasmak için saçma sapan şeyler yazıyorTamamdır reis. Dün ekran kartının izgaralarina birinin önerisi ile kireç sökücü vurdum. Fırçaladim kapkara oldu ızgaralar öyle zoruma gitti. Yani ben buraya yazıyorum bilgi almak için bazı insanların niyetleri çok pis hakkımı helal etmiyorum onlara. Diş macunu ile zor bela eski rengin de olmasada açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kitapçık yok o yüzden yazdım yanlis bir şey yapmak istemedim.
Anakart kitapçığını okusanız daha net olur kitapçık yoksa gri renkli 2-4 slotlarına takınızArkadaşlar resimde ram slotları var 2 adet
Alıntıyı görüntüle
Hocam konuya pek dikkat etmedim kusura bakmayın soğutma bloğunda kireçlenme olması normaldir toz olursa sadece tozu alın hiç bir şey yapmayınTamamdır reis. Dün ekran kartının izgaralarina birinin önerisi ile kireç sökücü vurdum. Fırçaladim kapkara oldu ızgaralar öyle zoruma gitti. Yani ben buraya yazıyorum bilgi almak için bazı insanların niyetleri çok pis hakkımı helal etmiyorum onlara. Diş macunu ile zor bela eski rengin de olmasada açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kitapçık yok o yüzden yazdım yanlis bir şey yapmak istemedim.
Ben hakkımı helal etmiyorum. ALLAH onu bildiği gibi yapsın. Köy yerindeyim ne bilgisayarcı var ne bir şey yardım istedim sağ olsun perişan etti bıraktı beniHocam bazıları mesaj kasmak için saçma sapan şeyler yazıyor
Valla beni perişan etti bıraktı. Kartı satmak istesem ilerde kimse almaz artık sogutmada sıkıntı yok ama renkleri karardı izgaralarinHocam konuya pek dikkat etmedim kusura bakmayın soğutma bloğunda kireçlenme olması normaldir toz olursa sadece tozu alın hiç bir şey yapmayın