Klavyede benimkide aynı 4.yü algılamıyorKlavyem pes atarken aynı ayna 4 tuşa basmıyor hepsiburadadan 50 TL ye almıştım oyun ayarlarındamı sıkıntı var klavyede mi bilen varmı?
Bi yazılım programla çözülmezmi?sorunun Klavyede olması saçma geldi anakartı vs varmı ki klavyenin :dSıkıntı klavyede anti ghosting ozelligi olmasi lazim ayni anda fazla tusa basmak icih
Hocamın dediği doğru özetle klavya firması bu tuşlara basma olayını ayırıyor. Sallıyorum anlaman için kim diyor 4 tuşa basabilirsin kimi diyorki 10 tuşa basabiliyor...Sıkıntı klavyede anti ghosting ozelligi olmasi lazim ayni anda fazla tusa basmak icih
Pazarlama taktiği yapıp Bilerek mi ayırıyor yoksa kullandığı parçalara göre mi böyle ürün ortaya çıkıyorHocamın dediği doğru özetle klavya firması bu tuşlara basma olayını ayırıyor. Sallıyorum anlaman için kim diyor 4 tuşa basabilirsin kimi diyorki 10 tuşa basabiliyor...
Pazarlama taktiği yapıp Bilerek mi ayırıyor yoksa kullandığı parçalara göre mi böyle ürün ortaya çıkıyor
Nasi la 20 yillık klavyede oynuyom bende 5 tusa basıoKlavyem pes atarken aynı ayna 4 tuşa basmıyor hepsiburadadan 50 TL ye almıştım oyun ayarlarındamı sıkıntı var klavyede mi bilen varmı?
Basmıyor kanki dandik klavyelerde varmış bende şok oldumNasi la 20 yillık klavyede oynuyom bende 5 tusa basıo