4 TUŞA AYNI ANDA BASILMIYOR

LEO0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
116
Klavyem pes atarken aynı ayna 4 tuşa basmıyor hepsiburadadan 50 tl ye almıştım oyun ayarlarındamı sıkıntı var klavyede mi bilen varmı?

Sıkıntı klavyede anti ghosting ozelligi olmasi lazim ayni anda fazla tusa basmak icih

Klavyem pes atarken aynı ayna 4 tuşa basmıyor hepsiburadadan 50 TL ye almıştım oyun ayarlarındamı sıkıntı var klavyede mi bilen varmı?
Klavyede benimkide aynı 4.yü algılamıyor

Sıkıntı klavyede anti ghosting ozelligi olmasi lazim ayni anda fazla tusa basmak icih
Bi yazılım programla çözülmezmi?sorunun Klavyede olması saçma geldi anakartı vs varmı ki klavyenin :d

Hocamın dediği doğru özetle klavya firması bu tuşlara basma olayını ayırıyor. Sallıyorum anlaman için kim diyor 4 tuşa basabilirsin kimi diyorki 10 tuşa basabiliyor...

Hocamın dediği doğru özetle klavya firması bu tuşlara basma olayını ayırıyor. Sallıyorum anlaman için kim diyor 4 tuşa basabilirsin kimi diyorki 10 tuşa basabiliyor...
Pazarlama taktiği yapıp Bilerek mi ayırıyor yoksa kullandığı parçalara göre mi böyle ürün ortaya çıkıyor

Pazarlama taktiği yapıp Bilerek mi ayırıyor yoksa kullandığı parçalara göre mi böyle ürün ortaya çıkıyor

buna pazarlama tekniği diyebilirsin, 10 sene önce böyle bir teknoloji yok muydu... ben açıkcası deneyimlemedim. İhtiyaç duymadım. Pc hocasının klavye alırken nelere dikkat ederiz diye bir videosu vardı oradan gördüm. Böyle bir olay varmış...

• Beğen
Reaksiyonlar: LEO0
Klavyem pes atarken aynı ayna 4 tuşa basmıyor hepsiburadadan 50 TL ye almıştım oyun ayarlarındamı sıkıntı var klavyede mi bilen varmı?
Nasi la 20 yillık klavyede oynuyom bende 5 tusa basıo

Geri