Vallahi haklısın. Geçen 4070 superli sistemde 2k oyun oynadım yağ gibiydi benim 4060lı laptopa geçince kırasım geldi.8 VRAM artık çok fazla dayanmaz bu doğru ama işi bilmeyenlere alışveriş sitelerinde oyun bilgisayarı diye bu fiyatlara resmen çöp satıyolar ve babalar da çocukları sevinsin diye onları alıyor. Bence bütçesi olmayıp, çocuğuna PC alacaklar için makul.
Kral PC hocası sistemi vardı bulursam atarım tam sana göre.Bende bilgisayar almak üzereyim fakat ne alacağım hakkında bilgim yok. Bütçem monitör dahil 30 k. Güncel oyunları oynatan birazda geleceğe yatırım güncellenebilecek bir sistem öneren olur mu ? Yani kesin kazıklanacam yoksa
Hiç sanmıyorum dünyanın en büyük indirim gününde bile yapmadılar.Yıl sonuna doğru güzel indirimler gelecektir. Yıl sonu vergi ödemeleri yüklü olucaktir firmaların. Adamlara para lazım malum. O yüzden yıl sonları güzel indirimler olabilir. Bekleyiniz tecrübe konuşuyor.
Çok memnun olurum hocam ciddenKral PC hocası sistemi vardı bulursam atarım tam sana göre.
Bu şekilde beklersek patlayadabiliriz yalnız. Çıkarmazlarsa ek %25 vergi gelecek yeni yılda :cYıl sonuna doğru güzel indirimler gelecektir. Yıl sonu vergi ödemeleri yüklü olucaktir firmaların. Adamlara para lazım malum. O yüzden yıl sonları güzel indirimler olabilir. Bekleyiniz tecrübe konuşuyor.
Evet her biri 3,000₺ pahalı çıkmış.Fırsat sistemi değiller, bu fiyatlara 4060ti sistem denk gelebilir.
Çok memnun olurum hocam cidden
Çok teşekkürler hocam monitör olarak tavsiye verirmisiniz bu sistem için peki ?Dostum bu sistem tam fiyat performans,oyunlarda akar gidersin. sitede güvenilir sen yine araştır biraz.PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Gelebilir evet ama gelmezse yanarız işte. 26 bine şu 7500F'li sistemi bulabilirsek seneye şükrederiz o derece. 26,500'e değilde, 23,500'e çıkarmış olsalar yapışacaktım...Bence daha uygun bir sistem gelebilir 17 kasım da bu sistemi bankkart kampanyasıyla 17 bine aldın 1tb lık versiyon
INTEL I5 12400F-RTX 4060-PRO H610M-E-1 TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060-PRO H610M-E-1 TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçe ne kadarÇok teşekkürler hocam monitör olarak tavsiye verirmisiniz bu sistem için peki ?
5 k kadarBütçe ne kadar
Dünyanın en büyük indirimleri Avrupa ve Amerika'da oluyor bro. Bizde indirim nanima bir halt olduğu yok. İnsana değer yok bizde. Köle hayatı yaşıyoruz. Bizde indirim döt kapıya sıkışınca olur merak etmeyin. Her yıl sonu vergiler cart curt tonla ödemeleri olur , nakit giriş olsun indirim yaparlar. Her sene kasımdan sorma Aralık ayında tatlı indirimler olacağını tecrübeliler bilir brocum.Hiç sanmıyorum dünyanın en büyük indirim gününde bile yapmadılar.