Neler Yeni

4 yıl için iPhone 13 Alınır Mı?

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Dostlar iPhone'ların o günün ekonomisine göre değer neredeyse hiç kaybetmemesi bilinen bir şey.
Sizce Samsung S24 alıp 7 yıl onunla mı devam edilir yoksa iPhone 13 ile iPhone piyasasına girilip 4 yıl sonra model yükselterek devam mı edilir?
Sizce hangi yol daha mantıklı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
ben olsam 13 alırdım

crabman

80+
Dostlar iPhone'ların o günün ekonomisine göre değer neredeyse hiç kaybetmemesi bilinen bir şey.
Sizce Samsung S24 alıp 7 yıl onunla mı devam edilir yoksa iPhone 13 ile iPhone piyasasına girilip 4 yıl sonra model yükselterek devam mı edilir?
Sizce hangi yol daha mantıklı?
S24 daha yeni bir telefon, mümkünse S24+ alın bence. iPhone 13 de artık yavaştan zamanını dolduruyor sanki.. 4 yılı geride bıraktı. Zaten S24 donanım olarak daha iyi.

verctoisgonnaback

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S24 daha yeni bir telefon, mümkünse S24+ alın bence. iPhone 13 de artık yavaştan zamanını dolduruyor sanki.. 4 yılı geride bıraktı. Zaten S24 donanım olarak daha iyi.
S24 Plus alamam hocam. Bütçe el vermez maalesef. iPhone 13 daha 4 olmadı ama 3 yıllık bir telefon olduğu da evet bir gerçek. Bu yüzden şuan alıp son güncellemesini alıncaya kadar (yaklaşıkl 4 yıl) kullanıp yükseltmeyi düşündüm.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
S23 Ultram var. S24 ile 7 yıl bilemedim. Babamda İPhone 6S Plus var, hala kasmadan kullanıyor. Ben İPhone seçerdim.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
iPhone 13 alıp güncellemek daha mantıklı olur tabii ki.
Düz 18 60hz olmaz herhalde artık 😁

crabman

80+
S24 Plus alamam hocam. Bütçe el vermez maalesef. iPhone 13 daha 4 olmadı ama 3 yıllık bir telefon olduğu da evet bir gerçek. Bu yüzden şuan alıp son güncellemesini alıncaya kadar (yaklaşıkl 4 yıl) kullanıp yükseltmeyi düşündüm.
4'ü yanlış yazmışım affola :)

Bazı insanlar iphone'u olan görünce "oo iphone'u var" falan yapıyorlar (yanlış anlamayın kişiliğinize yorum yapmıyorum) o hissi yaşamak istiyorsanız iphone tercih edin. Fakat donanım sizin için daha önemli ise S24 daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S23 Ultram var. S24 ile 7 yıl bilemedim. Babamda İPhone 6S Plus var, hala kasmadan kullanıyor. Ben İPhone seçerdim.
iPhone 13 alıp güncellemek daha mantıklı olur tabii ki.
Düz 18 60hz olmaz herhalde artık 😁
iPhone'u mantıklı görme sebebiniz nedir hocam?

verctoisgonnaback

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4'ü yanlış yazmışım affola :)

Bazı insanlar iphone'u olan görünce "oo iphone'u var" falan yapıyorlar (yanlış anlamayın kişiliğinize yorum yapmıyorum) o hissi yaşamak istiyorsanız iphone tercih edin. Fakat donanım sizin için daha önemli ise S24 daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
iPhone'un kafamı kurcalama sebebi önceden de kullanmış olmam ve değişiklik istemem hocam. Seneye inşallah üniversiteye gidince bir ipad ile uyumlu bir şekilde kullanmayı da düşünüyorum.
Ama dediğiniz gibi S24 yıllarca gitme potansiyeline sahip gibi görünüyor. O yüzden ikisi arasındayım.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
iPhone'u mantıklı görme sebebiniz nedir hocam?
Bazı insanlar iphone'u olan görünce "oo iphone'u var" falan yapıyorlar
Gerçekten bizim ülkede değişik bir düşünce var, iPhone kullanan birine bakış açısı bile değişiyor.
Stabilite, iosun kullanım kolaylığı, kamera performansı ve sürekli cihaz alıp sattığım için kâr ettiriyor olması başlıca sebeplerden.

crabman

80+
iPhone'un kafamı kurcalama sebebi önceden de kullanmış olmam ve değişiklik istemem hocam. Seneye inşallah üniversiteye gidince bir ipad ile uyumlu bir şekilde kullanmayı da düşünüyorum.
Ama dediğiniz gibi S24 yıllarca gitme potansiyeline sahip gibi görünüyor. O yüzden ikisi arasındayım.
iPad alacaksanız ekosistem açısından iPhone daha mantıklı tabii. Tercih size kalmış hocam.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
Alıp uzun yıllar kullanılacaksa S24 daha iyi bir cihaz.
Fakat alırım 2 sene sonra değiştiririm dersen 13 tavsiye ederim.

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Alıp uzun yıllar kullanılacaksa S24 daha iyi bir cihaz.
Fakat alırım 2 sene sonra değiştiririm dersen 13 tavsiye ederim.
2 değil de en azından 4 yıl kullanmayı planlamıştım hocam. Sizce kurtarmaz mı?

Babamda İPhone 6S Plus var, hala kasmadan kullanıyor. Ben İPhone seçerdim.
Özellikle şu yorumdan sonra iPhone 13'ün beni yarı yolda bırakmayacağına inancım arttı.

Top Bottom