Selam arkadaşlar 1.5 yıldır Kayseri'de okumaktayım hem evime uzak olmasın'dan hemde yurt şartlarının berbat olmasından dolayı tekrar yks girip kendi yaşadığım yerde 2 yıllık programcılık okumak istiyorum, bunun en büyük sebebi KYK şartlarının gerçekten berbat olması 18 kişi 2 tuvalet kullanıyoruz çok pis kullanılıyorlar ve 1 i bozuk duşlar deseniz çok pis bazi insanlar çok sıkıntılı saygısız bütün bunlar beni çok yordu ve mentalimi kötü etkiledi psikiolojim gerçekten dağınık vaziyette derslerime bu şartlarda odaklanamadım ve okulum şimdiden 1 yıl uzadı burda kalmaya devam etsemde etmesemde okulu bitiremeyeceğim gibi duruyor çünkü bu şartlar bana çok ağır geliyor bende evimde 2 yıllık bı bölüm okuyup mezun olmak istiyorum bu yüzden yks ye tekrar gireceğim şimdi kafamdaki sorulara gelirsek;
1-)Şimdi ben askerliğimi kendim tecil ettirmiş tim 29 yaşına kadar 4 yıllık bölümü bırakıp kazandığım 2 yıllık bölüme gidince tecil bozulacak mı ? Bozulursa ne kadar yılım kalıcak ?
2-)bilgisayar programcılığına ilgiliyim fakat iş imkanı olarak bir geleceği var mı ? Bu bölümden mezun olup birşeyler yapılabilir mi ?
3-) sizin önerdiğiniz 2 yillik bir bölüm varmı iş imkanı olarak gelecek gösteren
4-) tyt Türkçe sosyal de iyiyim fende ortalamayim ama matematik'te patliyorum en az 15-20 net yapmam lazim istediğim yer için tyt matı nasıl halledebilirim sadece tyt matı halletsem yeter geri kalan dersler hala aklımda.
1-)Şimdi ben askerliğimi kendim tecil ettirmiş tim 29 yaşına kadar 4 yıllık bölümü bırakıp kazandığım 2 yıllık bölüme gidince tecil bozulacak mı ? Bozulursa ne kadar yılım kalıcak ?
2-)bilgisayar programcılığına ilgiliyim fakat iş imkanı olarak bir geleceği var mı ? Bu bölümden mezun olup birşeyler yapılabilir mi ?
3-) sizin önerdiğiniz 2 yillik bir bölüm varmı iş imkanı olarak gelecek gösteren
4-) tyt Türkçe sosyal de iyiyim fende ortalamayim ama matematik'te patliyorum en az 15-20 net yapmam lazim istediğim yer için tyt matı nasıl halledebilirim sadece tyt matı halletsem yeter geri kalan dersler hala aklımda.