Neler Yeni

4 Yıllık üniversiteyi bırakıp 2 yıllık üniversiteye geçmek

Zephyrggz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Kaya
Selam arkadaşlar 1.5 yıldır Kayseri'de okumaktayım hem evime uzak olmasın'dan hemde yurt şartlarının berbat olmasından dolayı tekrar yks girip kendi yaşadığım yerde 2 yıllık programcılık okumak istiyorum, bunun en büyük sebebi KYK şartlarının gerçekten berbat olması 18 kişi 2 tuvalet kullanıyoruz çok pis kullanılıyorlar ve 1 i bozuk duşlar deseniz çok pis bazi insanlar çok sıkıntılı saygısız bütün bunlar beni çok yordu ve mentalimi kötü etkiledi psikiolojim gerçekten dağınık vaziyette derslerime bu şartlarda odaklanamadım ve okulum şimdiden 1 yıl uzadı burda kalmaya devam etsemde etmesemde okulu bitiremeyeceğim gibi duruyor çünkü bu şartlar bana çok ağır geliyor bende evimde 2 yıllık bı bölüm okuyup mezun olmak istiyorum bu yüzden yks ye tekrar gireceğim şimdi kafamdaki sorulara gelirsek;

1-)Şimdi ben askerliğimi kendim tecil ettirmiş tim 29 yaşına kadar 4 yıllık bölümü bırakıp kazandığım 2 yıllık bölüme gidince tecil bozulacak mı ? Bozulursa ne kadar yılım kalıcak ?
2-)bilgisayar programcılığına ilgiliyim fakat iş imkanı olarak bir geleceği var mı ? Bu bölümden mezun olup birşeyler yapılabilir mi ?
3-) sizin önerdiğiniz 2 yillik bir bölüm varmı iş imkanı olarak gelecek gösteren
4-) tyt Türkçe sosyal de iyiyim fende ortalamayim ama matematik'te patliyorum en az 15-20 net yapmam lazim istediğim yer için tyt matı nasıl halledebilirim sadece tyt matı halletsem yeter geri kalan dersler hala aklımda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akın
1)35 yaşınıza kadar tecil ettirebilirsiniz
2)genel olarak kendini geliştirmene bağlı ama bence zorla bilgisayar mühendisliği oku ya da DGS ye çalış bittikten sonra
3)Anestezi, Radyoloji(tıbbi görüntüleme teknikleri,Paramedik
4)bilmiyorum başkasına sor temelin yoksa atmaya bak

ekrem imaro

80+ Bronze
sakın mühendisliği falan bırakıp önlisansa geçme. ibf de okuyorsan olabilir.

Zephyrggz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sakın mühendisliği falan bırakıp önlisansa geçme. ibf de okuyorsan olabilir.
Yok hocam mühendislik okumuyorum zaten o kafa olsa bende bu hale gelmezdim boktan bı bölüm okuyorum aile baskısı ve yanlış deneyimlerim bana aktarılması sonucu seçtik yaptık bir hata diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1)35 yaşınıza kadar tecil ettirebilirsiniz
2)genel olarak kendini geliştirmene bağlı ama bence zorla bilgisayar mühendisliği oku ya da DGS ye çalış bittikten sonra
3)Anestezi, Radyoloji(tıbbi görüntüleme teknikleri,Paramedik
4)bilmiyorum başkasına sor temelin yoksa atmaya bak
Hocam fizyoterapiye ne diyorsunuz oluru var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akın
Yok hocam mühendislik okumuyorum zaten o kafa olsa bende bu hale gelmezdim boktan bı bölüm okuyorum aile baskısı ve yanlış deneyimlerim bana aktarılması sonucu seçtik yaptık bir hata diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fizyoterapiye ne diyorsunuz oluru var mı ?
var ama kamuda çok ataması yok özelde para var DGS ile 4 yıllığa tamamlayabilirsin.
bu videoya bir bakabilirsin bu kadını arada izlerim iyi videoları var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,125
Üyeler
168,387
Son üye
Tek22
Top Bottom