Hocam iyi ki bu forumda konu açmışsınız. Bunlara çöp demek çöpe hakaret olur.SİSTEMLERİN FİYATLARI GÖRÜÜLDÜĞÜ ÜZERE BİRİSİ 16 GB EKRAN KARTI BİRİSİ 8 .8 GB IN BANA YETECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NE YAPMALIYIM . SON BİR KAÇ TAVSİYE VERİR MİSİNİZ
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam her şey bütçe meselesi . 40 k fiyata 3060 12 gb 192 bit ddr4 ramli sistem toplamıştım ona gelene yorumlara istinaden aynı fiyat bandında 5060 ti koyuyorum DDR 5 16 gb ram li . bu sefer 40 k bandında 5060 saçma olur diyorsunuz . ne yapacağımı şaşırdım . 43 bin liralık olanı alacak gibiyim şu an . bütçe böyle tavsiyeler üzerine sürekli aşılıyor .hocam 50k civarlarına 5070 sistemler var onlara bakın isterseniz ama 40k civarına 5060 seçmek saçma olur bence
hocam her şey bütçe meselesi . 40 k fiyata 3060 12 gb 192 bit ddr4 ramli sistem toplamıştım ona gelene yorumlara istinaden aynı fiyat bandında 5060 ti koyuyorum DDR 5 16 gb ram li . bu sefer 40 k bandında 5060 saçma olur diyorsunuz . ne yapacağımı şaşırdım . 43 bin liralık olanı alacak gibiyim şu an . bütçe böyle tavsiyeler üzerine sürekli aşılıyor .
Bunu alsana. Niye inadına çok kötü sistemler alıyorsun?Hocam iyi ki bu forumda konu açmışsınız. Bunlara çöp demek çöpe hakaret olur.
Mis gibi.INTEL I5 14600KF - RTX 5070 - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14600KF - RTX 5070 - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam şöyle max bütçe belirlemeden bu işe kalkışılınca işin içinden çıkmak çok zor oluyor o yüzden max bütçenizi net bir şekilde belirledikten sonra araştırma yapmanızı öneririm.hocam her şey bütçe meselesi . 40 k fiyata 3060 12 gb 192 bit ddr4 ramli sistem toplamıştım ona gelene yorumlara istinaden aynı fiyat bandında 5060 ti koyuyorum DDR 5 16 gb ram li . bu sefer 40 k bandında 5060 saçma olur diyorsunuz . ne yapacağımı şaşırdım . 43 bin liralık olanı alacak gibiyim şu an . bütçe böyle tavsiyeler üzerine sürekli aşılıyor .
Hangi kafayla koyuyorlar böyle sistemleri 40 50 k ya ddr4 5060lı sistemmi olurSİSTEMLERİN FİYATLARI GÖRÜÜLDÜĞÜ ÜZERE BİRİSİ 16 GB EKRAN KARTI BİRİSİ 8 .8 GB IN BANA YETECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NE YAPMALIYIM . SON BİR KAÇ TAVSİYE VERİR MİSİNİZ
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
haklısınız hocam kendimi zorladıkça bütçe konusunda hep bir şeyler eklenebiliyor sisteme . 43 bin tl ye 5060 ti lı sisteme okeyim şu an o sizce nasıl ?Hocam şöyle max bütçe belirlemeden bu işe kalkışılınca işin içinden çıkmak çok zor oluyor o yüzden max bütçenizi net bir şekilde belirledikten sonra araştırma yapmanızı öneririm.
8 GB ekran kartı var iyi değil. Bütçene uygun bunu al, yanına gaming gecesinden mis gibi 360 mm soğutucu çek.haklısınız hocam kendimi zorladıkça bütçe konusunda hep bir şeyler eklenebiliyor sisteme . 43 bin tl ye 5060 ti lı sisteme okeyim şu an o sizce nasıl ?
Hocam iyi ki bu forumda konu açmışsınız. Bunlara çöp demek çöpe hakaret olur.
Mis gibi.INTEL I5 14600KF - RTX 5070 - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14600KF - RTX 5070 - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam DDR 4 yok ki 5 hepsiHangi kafayla koyuyorlar böyle sistemleri 40 50 k ya ddr4 5060lı sistemmi olur
hocam 54 bin pahalı ya bütçemi zorladım zaten8 GB ekran kartı var iyi değil. Bütçene uygun bunu al, yanına gaming gecesinden mis gibi 360 mm soğutucu çek.
8 GB ekran kartı var iyi değil. Bütçene uygun bunu al, yanına gaming gecesinden mis gibi 360 mm soğutucu çek.
böyle bir sistem nasıl hocam sıvı soğutucu eklemek lazım bunaAlıntıyı görüntüle
itopyadakine ekleyemiyorum buraya ekliyorum 16 gb ekran kartı fakat 2 tb ssd 1 e 32 gb ram 16 ya düşüyor ve sıvı soğutucusuz bu fiyat .
8gb ekran kartına okey olsam ilk görseldeki 8 gb lı olanı alacağım . ne yapacağıma karar veremedim .
48.499 sistem + gaming gecesinden 2.499 TL Segotep 360 mm soğutucu?hocam 54 bin pahalı ya bütçemi zorladım zaten