PRO45X
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Can
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar, PS, Xbox
- Steam
- my pc sucks
- Discord
- JmfxGG#7540
- Steam ID
- https://steamcommunity.com/id/Jmfx/
- Epic Games
- JmfxGG
- Discord
- JmfxGG#7540
- Bütçe
- 40000
Öncelikle merhaba, kardeşime bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Elimde olan parçaların üstüne eksik parçaları tamamlamak istiyorum.
Bu konuda fikir ve bilgilerinizi ihtiyacım var.
Elimde olan parçalar:
Kasa:MSI Forge 100R
Anakart:MSI MAG B550 Bazooka
Bu 2 parça elimde 0 olarak mevcut olduğu için bu sistemin üstüne bir bilgisayar toplaması yapmak istiyorum ve aşağıda almayı düşündüğüm bilgisayar parçaları bulunmakta.
Düşüncedeki parçalar:
İşlemci:AMD RYZEN 7 5700X3D
Ekran Kartı:Inno3D Nvidia GeForce RTX4070 SUPER Twin x2
RAM:G.Skill 2x16GB 32 GB - 3600MHz CL18
PSU:NZXT C750 750W 80+ Bronze
SSD:KIOXIA EXCERIA G2 1TB SSD PCIe M2NVMe
Soru olarak bu bilgisayarı topladığımda beni üzecek ya da uyumsuz bir parça var mı bu konuda fikir ve desteklerinizi rica edeceğim.
Ayrıca ₺40.000 bandında daha iyi bir sistem kurabilir miyim?
Bu ürünlere ek olarak ₺5.000 kadar da işlemci soğutucusu arıyorum ancak hiç bir fikrim olmadığı için soğutucu önerisi de paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden destek olan arkadaşlara teşekkür eder, imla vb. gibi bir sorun varsa özür dilerim.
Bu konuda fikir ve bilgilerinizi ihtiyacım var.
Elimde olan parçalar:
Kasa:MSI Forge 100R
Anakart:MSI MAG B550 Bazooka
Bu 2 parça elimde 0 olarak mevcut olduğu için bu sistemin üstüne bir bilgisayar toplaması yapmak istiyorum ve aşağıda almayı düşündüğüm bilgisayar parçaları bulunmakta.
Düşüncedeki parçalar:
İşlemci:AMD RYZEN 7 5700X3D
Ekran Kartı:Inno3D Nvidia GeForce RTX4070 SUPER Twin x2
RAM:G.Skill 2x16GB 32 GB - 3600MHz CL18
PSU:NZXT C750 750W 80+ Bronze
SSD:KIOXIA EXCERIA G2 1TB SSD PCIe M2NVMe
Soru olarak bu bilgisayarı topladığımda beni üzecek ya da uyumsuz bir parça var mı bu konuda fikir ve desteklerinizi rica edeceğim.
Ayrıca ₺40.000 bandında daha iyi bir sistem kurabilir miyim?
Bu ürünlere ek olarak ₺5.000 kadar da işlemci soğutucusu arıyorum ancak hiç bir fikrim olmadığı için soğutucu önerisi de paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden destek olan arkadaşlara teşekkür eder, imla vb. gibi bir sorun varsa özür dilerim.