Tax Free olayıyla biraz daha iyiye geliyor.Çok fiyat farkı olmuyor bence erazer modelleri çok uygun orada . Ama tr kalvye ve garanti olmaması büyük eksik.
İDEALO isimli siteyi kullan fiyatlar için
Ya aga avrupa biraz pahalı da bazı ürünlerde yine 8-10 bin fark ediyor. Avrupanın pahalı olduğunu ben de biliyorum. Ürün önermek yerine niye sadece böyle tavsiyeler veriyorsunuz. Tavsiyeye hayır demem fakat ürünü de önerin lütfen.Amerika olsaydi iyi olurdu hocam. Orada iyi fiyatlara Legion vardi. Avrupada gene pahali biraz.
ERAZER modelleri veya TUF dışında çok fazla serisi yok piyasada 50 serisi yok. 1k euro civarıYa aga avrupa biraz pahalı da bazı ürünlerde yine 8-10 bin fark ediyor. Avrupanın pahalı olduğunu ben de biliyorum. Ürün önermek yerine niye sadece böyle tavsiyeler veriyorsunuz. Tavsiyeye hayır demem fakat ürünü de önerin lütfen.
Tuf A15 alıcam galiba 4060'lı. 37 bine geliyor.ERAZER modelleri veya TUF dışında çok fazla serisi yok piyasada 50 serisi yok. 1k euro civarı
onun dışında hp omen 17 serisi iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olabilir iyi model ama dikkat et bazen burada garantisi olmuyor ona gore al.Tuf A15 alıcam galiba 4060'lı. 37 bine geliyor.