Öneri 40.000 liraya yurt dışı laptop önerisi

Zechion

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,698
Bütçe
40000
Merhabalar. Hollanda, Belçika ve Fransa'ya gideceğim. Makine mühendisliği okuyorum. Vergi iadesi ile 40.000 liraya gelecek laptop öneriniz var mıdır?

Çok fiyat farkı olmuyor bence erazer modelleri çok uygun orada . Ama tr kalvye ve garanti olmaması büyük eksik.
İDEALO isimli siteyi kullan fiyatlar için

Çok fiyat farkı olmuyor bence erazer modelleri çok uygun orada . Ama tr kalvye ve garanti olmaması büyük eksik.
İDEALO isimli siteyi kullan fiyatlar için
Tax Free olayıyla biraz daha iyiye geliyor.

Amerika olsaydi iyi olurdu hocam. Orada iyi fiyatlara Legion vardi. Avrupada gene pahali biraz.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Amerika olsaydi iyi olurdu hocam. Orada iyi fiyatlara Legion vardi. Avrupada gene pahali biraz.
Ya aga avrupa biraz pahalı da bazı ürünlerde yine 8-10 bin fark ediyor. Avrupanın pahalı olduğunu ben de biliyorum. Ürün önermek yerine niye sadece böyle tavsiyeler veriyorsunuz. Tavsiyeye hayır demem fakat ürünü de önerin lütfen.

Ya aga avrupa biraz pahalı da bazı ürünlerde yine 8-10 bin fark ediyor. Avrupanın pahalı olduğunu ben de biliyorum. Ürün önermek yerine niye sadece böyle tavsiyeler veriyorsunuz. Tavsiyeye hayır demem fakat ürünü de önerin lütfen.
ERAZER modelleri veya TUF dışında çok fazla serisi yok piyasada 50 serisi yok. 1k euro civarı
onun dışında hp omen 17 serisi iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri