bende bunu istiyorum bu modeli ama 1tb lazım belirtmeyi unuttum buna ssd alsam 48k bandına çıkıyo
Not bad. Ama fazla ısınır. İşlemci odaklı oyunlar oynamayacaksa ve render almayacaksa bu kadar güçlü işlemciye gerek yok.
bunu düşünüyorum 42k idi sonra stok bitti siyah ve lacivert modelni 1ayda bu kadar arttı 40-44k bandında sizin öneriniz nedirNot bad. Ama fazla ısınır. İşlemci odaklı oyunlar oynamayacaksa ve render almayacaksa bu kadar güçlü işlemciye gerek yok.
Şu işini görürbunu düşünüyorum 42k idi sonra stok bitti siyah ve lacivert modelni 1ayda bu kadar arttı 40-44k bandında sizin öneriniz nedir
Stoğu bitmişbu tek pc değil
oyun oynanacak ve ders yapılacak laptop arıyorum
bt teknolki sitesindeki 40-44k bandındaki delleri önerdiler ama 1k farkla aynı pcler var bu bantta bu attıklarım iyi midir daha iyisi var mıdır
şimdiden teşekkürler
bu bilgisayar nasıldır çok pc önerildi ama bu model hiç denk gelmedi![]()
Lenovo ThinkBook 16p G4 21J80032TR Notebook
Lenovo ThinkBook 16p G4 21J80032TR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bide bu 60hzbu bilgisayar nasıldır çok pc önerildi ama bu model hiç denk gelmedi
işlemci olarak i7 14ten düşmek istemiyodum aslında ama hiç stok yok
bunun işlemcisi nasıldır soğutması vs çok bi fark olur mu almak istediğimle veya neden bu model hp lerin 13. nesilleri değil açıklar mısınız
Dizüstü bilgisayar alırken bence en önemli şey parça kalitesi, iç tasarım, muhtemel kronik sorunlar (hoparlör/kamera/batarya/klavye/touchpad vb.) gibi faktörleri değerlendirmek. HP Victus hiç görmedim kullanmadım, o yüzden hakkında yorum yapamam. Sadece MSI ve Lenovo kullanmışlığım/görmüşlüğüm var ve onların kalitesine şahidim. Attığım model hem teknik özellik hem de tasarım kalitesi açısından üstün duruyor ve Lenovo'ya güveniyorum. Önerme sebeplerim bunlar. Bizzat bu modeli kullanmış insanların yorumlarını okuyup araştırman önemli. Ekran yenileme hızı 60 Hz.miş mesela, bu senin için büyük bir handikap olabilir, kişisel tercihlerine bağlı.bu bilgisayar nasıldır çok pc önerildi ama bu model hiç denk gelmedi
işlemci olarak i7 14ten düşmek istemiyodum aslında ama hiç stok yok
bunun işlemcisi nasıldır soğutması vs çok bi fark olur mu almak istediğimle veya neden bu model hp lerin 13. nesilleri değil açıklar mısınız