- Bütçe
- 50000
Bana 40-45k bütçe ile bir sistem lazım. işlemcisi amd olmasını istiyorum. ne alacağıma karar veremedim. tavsiyesi olan var mı ? Gamegaraj'da fotoğraftaki sistemi buldum ama fazla bir ucuz geldi gözüme markalar çok mu kötü kalıyor?
Daha dengeli bir sistem istiyorum açıkcası. 2k oyun oynamıyorum. oynasam bile 5060ti işimi görür bence. çok nadir olur zaten o da. ben daha çok Rust, Valorant, fc 25 ,Rainbow Six Siege oynuyorum. 2k gerekli değil bunlar için. Bu sebeple daha dengeli bir sistem toplama niyetim. Cpu için 9600X veya 7800x3d düşünüyorum. biraz araştırdım bu 2 modeli öneriyorlar.https://www.incehesap.com/u/mVyAuVfLjQ/
bu şekilde güncelle
soğutucuyu dışardan al
ama 9600 şart değil o sisteme 7500f işlemci de iş görür
daha iyi fiyata gelir
Alıntıyı görüntüle
9600x dediğiniz işlemci ile 7700 dediğiniz işlemciler birbirine yakın performanslar verse de biri ile yakın fiyatlarda olsalar da 7700 ün çekirdek avantajı da varDaha dengeli bir sistem istiyorum açıkcası. 2k oyun oynamıyorum. oynasam bile 5060ti işimi görür bence. çok nadir olur zaten o da. ben daha çok Rust, Valorant, fc 25 ,Rainbow Six Siege oynuyorum. 2k gerekli değil bunlar için. Bu sebeple daha dengeli bir sistem toplama niyetim. Cpu için 9600X veya 7800x3d düşünüyorum. biraz araştırdım bu 2 modeli öneriyorlar.
Hala almadıysanız donanım arşivinin son videosundaki 5070 sistemi almanız daha iyi olur işlemciyi 9600x anakartı b850mt e pro gibi özelleştirmelerle gayet iyi oluyor 50k fiyatı.Daha dengeli bir sistem istiyorum açıkcası. 2k oyun oynamıyorum. oynasam bile 5060ti işimi görür bence. çok nadir olur zaten o da. ben daha çok Rust, Valorant, fc 25 ,Rainbow Six Siege oynuyorum. 2k gerekli değil bunlar için. Bu sebeple daha dengeli bir sistem toplama niyetim. Cpu için 9600X veya 7800x3d düşünüyorum. biraz araştırdım bu 2 modeli öneriyorlar.