40-50 bin arası laptop tavsiyesi

veya

7940hs işlemci ve 4070 kartlı asusun modeli vardı, ona göz atabilirsiniz.

bu da olabilir ama isiniyor deniyor

7940hs işlemci ve 4070 kartlı asusun modeli vardı, ona göz atabilirsiniz.
Hocam hp nin 7840hs li modeli ile çok fark var mi işlemci olarak 7940hs ile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

veya
Asus rog iyi gibi baya

Bu model nasıl https://www.hepsiburada.com/msi-kat...ZL?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail

Baya fark var evet,

bu fiyat için gigabyte baya iyimiş

Asus rog iyi gibi baya

Bu model nasıl https://www.hepsiburada.com/msi-kat...ZL?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail
Ufak bir işlemci farkı için 10k ya yakın fazla ödemek mantıklı gelmedi o gigbyte modeli çok daha mantıklı.

Asus ROG, eğer bütçede sorununuz yoksa çok mantıklı hem performans hem kalite olarak .
Asus TUF ise biraz daha soğutma ve malzemeden kısarak fiyatına göre en iyi performansı veren model.
Gigabyte ise normalde 40k dan aşarı düşmez gerçekten güzel fiyatı var son 1 ürün kalmış zaten, 4060 yeter diyip param cebimde kalsın derseniz değerlendirilerbilir.

msi i almayin hocam gpu watt degeri dusuk

Aorus fena degil ayrica 360 hz
incelemesi :
Hocam arkadaş için sormuştum ama msi almis biraz aciliyeti vardı sıkıntı olur mu acaba watt değerleri

Hocam açıkcası hem watt değeri daha düşük ama işlemci olarak bir fark söz konusu ve gigabyte ekran olarak daha iyi duruyor. Ben olsam gigabyte tercih ederdim 10k ya yakın bir farkı sadece işlemci için vereceğimi sanmıyom. İşlemci benim için çok önemli derseniz zaten Asus seçin. Gerisi sizin iş alalnınıza ve beklentilerinize kalmış. Ama gigabyte son 1 ürün kalmış ve indirimli hali bu. Gigabyte alırsanız tek yapmanız greken 8 gb ram takviyesi. GİGABYTE VE MSI ARASINDAKİ FARK BU

Geri