Neler Yeni

Çözüldü✓ 40-50K ARASI ALINABİLECEK EN İYİ SİSTEM?

Ayparcasi

80+
BÜTÇEM : 40-50 k arası bu Paraya En İyi Sistem nasıl olur? Düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

quartle

80+ Gold
ekran kartı msi ve asus olsun demeniz saçma 40-50k ya 4070süper sistem toplanır ama msi ve asusun düşük kalitedeki giriş seviye kartlarını kullanırsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İrfan yıldız
ekran kartı msi ve asus olsun demeniz saçma 40-50k ya 4070süper sistem toplanır ama msi ve asusun düşük kalitedeki giriş seviye kartlarını kullanırsınız

Orta seviye 4070 super linkiniz varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yusufcan Koçkaya
4-5 yıldır palit ekran kartı kullanıyorum bence böyle bir şey istemenize gerek yok arkadaş doğru söylemiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ertuğrul Yavuz
2. elde bir sistem dizerim üff.
3k kule tipi soğutucu noctua falan var gördüğüm kadarıyla
9700x işlemci olabilir 10k diyelim
7700xt,7800xt duruma göre oyun odaklıysa sistem 15 yazdım
4k 850 watt psu
2k kasa
ssd de sıfır alalım 4k diyelim güzel bir 1tb
anakart kaldı o da MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi olabilir 8k olsun
46 k oldu yanlış değilsem. Eksik kaldı mı??

quartle

80+ Gold

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İrfan yıldız
bende palit kullanıyorum şuan galax 4070super varken 25k ya daha fazla verip daha kötü olan msi ventus vs almak saçma

bütçe ne benim attığım sistem 50k ya geliyor
Ha yok hocam sistem önerisi değil kartların markalarından anlamıyorumda giriş seviyesi demişsiniz asusa yani orta seviye ne oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ertuğrul Yavuz
bende palit kullanıyorum şuan galax 4070super varken 25k ya daha fazla verip daha kötü olan msi ventus vs almak saçma

bütçe ne benim attığım sistem 50k ya geliyor
Marka takıntısına karşıyız... Kesinlikle katılıyorum, ürün bazlı bakılır olaya, O KADAR!

quartle

80+ Gold
Ha yok hocam sistem önerisi değil kartların markalarından anlamıyorumda giriş seviyesi demişsiniz asusa yani orta seviye ne oluyor
asusta dual msi da ventus giriş seviye yani düşük kalitede ürünler onun yerine orta segment markaların benzer fiyattaki ürünleri daha kaliteli oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ertuğrul Yavuz
Asus MSI markalarından dolayı pahalı, 20000 TL'ye Asus'un soğutması kötü denebilecek bir kart geliyorken örnek veriyorum Galax markasının daha iyi soğutmalı bir ürünü denk gelebiliyor ve ya bir üst model kart denk gelebiliyor. Sonuç olarak farklı markadan ya daha iyi verim ya da model yükseldiği için daha fazla performans alınabiliyor.

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İrfan yıldız
Asus MSI markalarından dolayı pahalı, 20000 TL'ye Asus'un soğutması kötü denebilecek bir kart geliyorken örnek veriyorum Galax markasının daha iyi soğutmalı bir ürünü denk gelebiliyor ve ya bir üst model kart denk gelebiliyor. Sonuç olarak farklı markadan ya daha iyi verim ya da model yükseldiği için daha fazla performans alınabiliyor.
asusta dual msi da ventus giriş seviye yani düşük kalitede ürünler onun yerine orta segment markaların benzer fiyattaki ürünleri daha kaliteli oluyor
Anladım sağolun

quartle

80+ Gold
marka adı fiyat yükseltiyor doğal olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,044
Üyeler
167,041
Son üye
ceyaga
Top Bottom