Orta seviye 4070 super linkiniz varmı?ekran kartı msi ve asus olsun demeniz saçma 40-50k ya 4070süper sistem toplanır ama msi ve asusun düşük kalitedeki giriş seviye kartlarını kullanırsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem GPU hem de bellek sıcaklığını izleyen fan durdurma mekanizması, gürültü ve performans arasında mükemmel bir denge sağlamak için fanları akıllıcawww.gaming.gen.trCORSAIR 3000D AIRFLOW 650W 80+ Bronze RGB Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR 3000D AIRFLOW 650W 80+ Bronze RGB Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CC-9020162-EU ITOPYA'dawww.itopya.compatriot viper 32gb - Google Alışveriş
www.google.comThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
ekran kartı msi ve asus olsun demeniz saçma 40-50k ya 4070süper sistem toplanır ama msi ve asusun düşük kalitedeki giriş seviye kartlarını kullanırsınız
bende palit kullanıyorum şuan galax 4070super varken 25k ya daha fazla verip daha kötü olan msi ventus vs almak saçma4-5 yıldır palit ekran kartı kullanıyorum bence böyle bir şey istemenize gerek yok arkadaş doğru söylemiş
bütçe ne benim attığım sistem 50k ya geliyorOrta seviye 4070 super linkiniz varmı?
Ha yok hocam sistem önerisi değil kartların markalarından anlamıyorumda giriş seviyesi demişsiniz asusa yani orta seviye ne oluyorbende palit kullanıyorum şuan galax 4070super varken 25k ya daha fazla verip daha kötü olan msi ventus vs almak saçma
bütçe ne benim attığım sistem 50k ya geliyor
Marka takıntısına karşıyız... Kesinlikle katılıyorum, ürün bazlı bakılır olaya, O KADAR!bende palit kullanıyorum şuan galax 4070super varken 25k ya daha fazla verip daha kötü olan msi ventus vs almak saçma
bütçe ne benim attığım sistem 50k ya geliyor
asusta dual msi da ventus giriş seviye yani düşük kalitede ürünler onun yerine orta segment markaların benzer fiyattaki ürünleri daha kaliteli oluyorHa yok hocam sistem önerisi değil kartların markalarından anlamıyorumda giriş seviyesi demişsiniz asusa yani orta seviye ne oluyor
Asus MSI markalarından dolayı pahalı, 20000 TL'ye Asus'un soğutması kötü denebilecek bir kart geliyorken örnek veriyorum Galax markasının daha iyi soğutmalı bir ürünü denk gelebiliyor ve ya bir üst model kart denk gelebiliyor. Sonuç olarak farklı markadan ya daha iyi verim ya da model yükseldiği için daha fazla performans alınabiliyor.Ha yok hocam sistem önerisi değil kartların markalarından anlamıyorumda giriş seviyesi demişsiniz asusa yani orta seviye ne oluyor
Asus MSI markalarından dolayı pahalı, 20000 TL'ye Asus'un soğutması kötü denebilecek bir kart geliyorken örnek veriyorum Galax markasının daha iyi soğutmalı bir ürünü denk gelebiliyor ve ya bir üst model kart denk gelebiliyor. Sonuç olarak farklı markadan ya daha iyi verim ya da model yükseldiği için daha fazla performans alınabiliyor.
Anladım sağolunasusta dual msi da ventus giriş seviye yani düşük kalitede ürünler onun yerine orta segment markaların benzer fiyattaki ürünleri daha kaliteli oluyor
marka adı fiyat yükseltiyor doğal olarakAsus MSI markalarından dolayı pahalı, 20000 TL'ye Asus'un soğutması kötü denebilecek bir kart geliyorken örnek veriyorum Galax markasının daha iyi soğutmalı bir ürünü denk gelebiliyor ve ya bir üst model kart denk gelebiliyor. Sonuç olarak farklı markadan ya daha iyi verim ya da model yükseldiği için daha fazla performans alınabiliyor.