Duke yaşadığım yerde yok sanırım ya. Nk güzel gibi ama o turkuaz rengini hiç sevmiyorum. Boyama şansım varsa siyah yaparım.Hocam Duke tam arası hem keko hemde piyasa motoru 50k racing tarz en iyisi budur bence chopper vs. Bakmıyorsaniz
yaşadığınız yer?Duke yaşadığım yerde yok sanırım ya. Nk güzel gibi ama o turkuaz rengini hiç sevmiyorum. Boyama şansım varsa siyah yaparım.
cıbır125 2016 altı önermiyorum.Arkadaşlar bu bütçede motor bulabilir miyim emin değilim ama motor alma planım var .Kask ekipman ceket mont vb dahil değil bütçeye. 125cc ve üstü tüm önerilere açığım. Aklımda CBR 125 var.
drift l önermiyorum.Duke yaşadığım yerde yok sanırım ya. Nk güzel gibi ama o turkuaz rengini hiç sevmiyorum. Boyama şansım varsa siyah yaparım.
en yakın muğlada varmış temiz duruyor aslında otobüs bileti alıp gidilirDuke yaşadığım yerde yok sanırım ya. Nk güzel gibi ama o turkuaz rengini hiç sevmiyorum. Boyama şansım varsa siyah yaparım.
o model ve 150nk da olabilir. ama kaliteden ödün vermek olur. ben olsam duke alırım.40k civarına Benelli bn125 önerebilirim
Bende 40-50 ye motor dusunuyorum konuyu takipteyim bkalim.en yakın muğlada varmış temiz duruyor aslında otobüs bileti alıp gidilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
o model ve 150nk da olabilir. ama kaliteden ödün vermek olur. ben olsam duke alırım.
konum iyi bir yer ise kesinlikle duke agaBende 40-50 ye motor dusunuyorum konuyu takipteyim bkalim.
Normalde benelli bn125 i dusunuyordum
Samsun da var mıdırkonum iyi bir yer ise kesinlikle duke aga
hocam sıfırdan racing almak mantıksız bence, abimde rs200 le başladı birkaç ay içinde 5-6 kere kaza yaptı. öyle apachi tarzıda sürmüyordu. istanbul gibi kalabalık karışık yerlerde başlayacaksan önce scooter almalısın.Konuyla alakali bulmuşken sorayim dedim. Mt125 başlamak için iyi mıdır?
Mt125 naked ama. R125 in çıplak versiyonu gibihocam sıfırdan racing almak mantıksız bence, abimde rs200 le başladı birkaç ay içinde 5-6 kere kaza yaptı. öyle apachi tarzıda sürmüyordu. istanbul gibi kalabalık karışık yerlerde başlayacaksan önce scooter almalısın.
hocam gördüğüm kadarıyla yakınınızda yok maalesef.Samsun da var mıdır
tam anlamıyorum hangisi iyi hangisi kötü
naked olsada başlangıç için yanlış bence hocam. hani illa param var alayım diyorsanız ehliyet dışında kurslar var onlara gitmelisiniz.Mt125 naked ama. R125 in çıplak versiyonu gibi
Hocam motordan anlıyorsunuz galiba.hocam gördüğüm kadarıyla yakınınızda yok maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
naked olsada başlangıç için yanlış bence hocam. hani illa param var alayım diyorsanız ehliyet dışında kurslar var onlara gitmelisiniz.