Neler Yeni

40-50k Motor Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
hocam aklınızda cbr 125 var fakat bu piyasa öyle bir hal aldı ki cbr125 e bişe 60 70 yazıyorlar 50k km motora önerim nk 150 bulabilirseniz yada biraz bütçeyi arttırabilirseniz rs200

NightWish2434

80+ Silver

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Arkadaşlar bu bütçede motor bulabilir miyim emin değilim ama motor alma planım var .Kask ekipman ceket mont vb dahil değil bütçeye. 125cc ve üstü tüm önerilere açığım. Aklımda CBR 125 var.
nk 150 olabilir ama biraz parça sıkıntısı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyla alakali bulmuşken sorayim dedim. Mt125 başlamak için iyi mıdır?
mt125 başlangıç için iyi ancak şimdiki fiyatını haketmiyor

Arkadaşlar bu bütçede motor bulabilir miyim emin değilim ama motor alma planım var .Kask ekipman ceket mont vb dahil değil bütçeye. 125cc ve üstü tüm önerilere açığım. Aklımda CBR 125 var.
40 bine şuanda piyasada drift l alınır. Bende alıcam inşallah 1-2 haftaya yaş 17. Cbr125'e gelince de 40-50bin km motorlara 60-70 fiyat biçenler var.Sıfır drift l veya nk150 al keyfine bak.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
nk 150 olabilir ama biraz parça sıkıntısı oluyor

mt125 başlangıç için iyi ancak şimdiki fiyatını haketmiyor

40 bine şuanda piyasada drift l alınır. Bende alıcam inşallah 1-2 haftaya yaş 17. Cbr125'e gelince de 40-50bin km motorlara 60-70 fiyat biçenler var.Sıfır drift l veya nk150 al keyfine bak.
nk150 şuan biçilmiş kaftan ya. Araştırdım biraz hoşuma gitmeye başladı.

hocam aklınızda cbr 125 var fakat bu piyasa öyle bir hal aldı ki cbr125 e bişe 60 70 yazıyorlar 50k km motora önerim nk 150 bulabilirseniz yada biraz bütçeyi arttırabilirseniz rs200
Şimdi 125cc'den 200cc'ye geçmek çok mantıklı gelmiyor bana. Sebebi ise yeteri tecrübemin olduğunu düşünmüyorum çünkü ben rahat durmam gazı açarım :d

Son düzenleme:

2mApoo

80+ Silver
nk150 şuan biçilmiş kaftan ya. Araştırdım biraz hoşuma gitmeye başladım.
Abi bişey sorcam. Kendimi bildim bileli motor piyasasının içindeyim ama hala motorum yok ASFDFDSAFS
ÜNiye 2 sene sonra gidecem.18 yaşındayım. O zamana kadar 30-40K toplarım ama o fiyatlara motor alabilir miyim bilmiyorum.
Sence fiyatlar çok artarmı.
Cıbır - KTM - NK yada Mondial düşünüyorum

BabaVoss7

80+ Silver
nk iyidir kral düşük bütçe motoru. bende 250 nk var gayet memnunum 1 yılı geçti sıkıntısız biniyorum. gayette hor kullanıyorum yani fiyatı belli tipi güzel teknolojisi yeni daha nolsun. 5k km de aldım.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
nk150 şuan biçilmiş kaftan ya. Araştırdım biraz hoşuma gitmeye başladım.

Şimdi 125cc'den 200cc'ye geçmek çok mantıklı gelmiyor bana. Sebebi ise yeteri tecrübemin olduğunu düşünmüyorum çünkü ben rahat durmam gazı açarım :d
nk fiyatına göre iyi bi motor şehir içi seni tatmin eder bence al geç başka o fiyatlara yok çünkü

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Abi bişey sorcam. Kendimi bildim bileli motor piyasasının içindeyim ama hala motorum yok ASFDFDSAFS
ÜNiye 2 sene sonra gidecem.18 yaşındayım. O zamana kadar 30-40K toplarım ama o fiyatlara motor alabilir miyim bilmiyorum.
Sence fiyatlar çok artarmı.
Cıbır - KTM - NK yada Mondial düşünüyorum
Usta Tr'de ileri dönük tahmin yapmak çok zor. Ben 2 sene önce cbr alıyodum 25kya. Olmadı. Kısssssmet olmadı.
nk fiyatına göre iyi bi motor şehir içi seni tatmin eder bence al geç başka o fiyatlara yok çünkü
Ya üni gidip gelim birde arada 60-70km ötede babannemler var oraya giderim öyle kullanırım. Birde gece birden gelen koko yeme isteği olursa atlar giderim diye düşünüyorum.

Yazım yanlışı yapmışım. Kendimi ***** gibi hissediyorum ona takıldım. Nk alırım artık. Alınca profilde paylaşırım ilk izlenimlerimi.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Bende 150NK öneriyorum hocam. Benim de hep içimde kenarda köşede yatan bir hayalim 150NK almak. Kısmet olursa önümüzdeki yıllarda motor ehliyeti + 150NK almayı düşünüyorum tabi imkan olursa.
150NK bence bu fiyat bandında ve bu klasmanda kesinlikle üzmeyecek bir motor. Gerek ufak oluşu sürüş sırasında kolay kontrol edilişi hepsi bence fazlasıyla iyi bu motor için. ABS de var tadından yenmiyor. Güvenle şehir içi/şehir dışı yolculuk yapılabilecek bir motor. Görüntüsü de bence gayet iyi gözüküyor. Dediğin gibi mavi-beyaz rengi biraz benim gözüme de cırtlak geliyor ama gözle görme şansım oldu, internetten baktığımız fotoğraf gibi durmuyor. O da hoş gözüküyor. Mesela benim kendi zevkime göre yorum yapmam gerekirse siyah-gri renginde ki fosforlu yeşil detayları hiç hoşuma gitmiyor. İleride tercih edersem büyük ihtimal ile mavi-beyaz rengini tercih ederim. Ekipman olarak da beyaz ceket ve beyaz kask fazlasıyla uyum sağlayacaktır.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Bende 150NK öneriyorum hocam. Benim de hep içimde kenarda köşede yatan bir hayalim 150NK almak. Kısmet olursa önümüzdeki yıllarda motor ehliyeti + 150NK almayı düşünüyorum tabi imkan olursa.
150NK bence bu fiyat bandında ve bu klasmanda kesinlikle üzmeyecek bir motor. Gerek ufak oluşu sürüş sırasında kolay kontrol edilişi hepsi bence fazlasıyla iyi bu motor için. ABS de var tadından yenmiyor. Güvenle şehir içi/şehir dışı yolculuk yapılabilecek bir motor. Görüntüsü de bence gayet iyi gözüküyor. Dediğin gibi mavi-beyaz rengi biraz benim gözüme de cırtlak geliyor ama gözle görme şansım oldu, internetten baktığımız fotoğraf gibi durmuyor. O da hoş gözüküyor. Mesela benim kendi zevkime göre yorum yapmam gerekirse siyah-gri renginde ki fosforlu yeşil detayları hiç hoşuma gitmiyor. İleride tercih edersem büyük ihtimal ile mavi-beyaz rengini tercih ederim. Ekipman olarak da beyaz ceket ve beyaz kask fazlasıyla uyum sağlayacaktır.
Valla kaskım beyaz ama dizlik falan ceket simsiyah. Kendime ait biraz param var. Peder destek çıkarsa 150nk net alırım. Aslında kesin değil motor ailem sıcak bakmıyor motora. Araba alma planları var ki aile arabası olacak o ama bende kendime motor planlamıştım. Yazın hatta çalışacaktım da yaza piyasa ne olur bilemiyorum. O yüzden erken alırsak daha iyi gibi ya.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Valla kaskım beyaz ama dizlik falan ceket simsiyah. Kendime ait biraz param var. Peder destek çıkarsa 150nk net alırım. Aslında kesin değil motor ailem sıcak bakmıyor motora. Araba alma planları var ki aile arabası olacak o ama bende kendime motor planlamıştım. Yazın hatta çalışacaktım da yaza piyasa ne olur bilemiyorum. O yüzden erken alırsak daha iyi gibi ya.
valla 17 yaşındayım a1 ehliyet aldım yeni keşke nk150 alabilsem :) Gidip drift L alıcam ama yapıcak bir şey yok o da güzel motor. Aile işine gelince de herkes motordan korkuyor anlamadım gitti o da araç oysa ki sen kendini güzelce koruyup reflekslerin falan da kuvvetliyse fazla bir şey olmaz.Araç sürücüleri biraz y*****k yapıyor

Top Bottom