40 bin TL Intel NVIDIA sistem toplama

AEROXUM

80+
Reaksiyon skoru
66
Bütçe
40000
  • Arkadaşlar selam, dün Technopat-TN4 sistemini kaçırdım. İlk görenlerden olmama rağmen bir türlü siparişim onaylanmadı nedense. Sürekli bakıyorum tüm sitelerdeki hazır sistemlere ancak sizlere de danışmak istedim. Sadece kasa için bütçem 40.000 TL civarı. Diğer tüm ekipmanlar zaten hazır. Intel 13. nesil ve RTX 3070 Ti veya 3080 gibi bir sistem dizebillir miyiz bu bütçede? Okuma yazma hızı yüksek olan bir SSD ile birlikte. Hazır sistem olursa daha kolayıma gelir ama sanırım yok. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar selam, dün Technopat-TN4 sistemini kaçırdım. İlk görenlerden olmama rağmen bir türlü siparişim onaylanmadı nedense. Sürekli bakıyorum tüm sitelerdeki hazır sistemlere ancak sizlere de danışmak istedim. Sadece kasa için bütçem 40.000 TL civarı. Diğer tüm ekipmanlar zaten hazır. Intel 13. nesil ve RTX 3070 Ti veya 3080 gibi bir sistem dizebillir miyiz bu bütçede? Okuma yazma hızı yüksek olan bir SSD ile birlikte. Hazır sistem olursa daha kolayıma gelir ama sanırım yok. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Technopat sistemi ne kadardı hocam ?

40k çok iyi bir miktar 3080 bile alırsın

40k çok iyi bir miktar 3080 bile alırsın
diğer her şeyden kısmam gerekiyor sanırım. ben biraz elit parçalar seçiyorum yani g-skill trident 3600 mhz ve samsung 980 pro gibi aslında elit değil de işte demek istediğimi anladınız. işin içinden çıkamadım nasıl yapıcaz bilemiyorum...

Bütçe çok güzel hazır sistemde bekleyebilirsin bence
öyle yapıyorum. keşke 4070 serisini bekleyebilsem ama malum 2023 sonrası fiyatlar tavan olacağı için bekleme lüksüm yok. Bu hafta kampanyalar bitmeden bir şey almak lazım...

3090Tİ sistem toplanabilir bence

4070 ne zaman çıkacağı belli değil şimdilik çıkan sistemlerden 3060 3070 li falan bakın 4070 çıkınca ekran kartını değiştirin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,936
Üyeler
189,356
Son üye
Blackss
Geri