Neler Yeni

40 bin TL'ye laptop buldum sizce nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Selim Bal
arada düşüyor fiyatı 3bin TL kadar, rtx 4060lı laptopa 35 ve üstü verecekseniz bunu alın.
ya da uygun yollu hp victus bakın.
bios ekranı ve yazılımları mavi ekranı dışında bir işe yaramayan,
tuğla kadar adaptörü olan,
ekranı 25ms, 250nits, vb. laptoplara para vermeyin.
ve evet hepsi ısınıyor,
ama kimisi soğumuyor ve boşta ısınıyor, yetmiyor ses yapıyor.
Lenovo loq serisi birebir aynı konfigürasyonda +5k yazar minimum, her şeyi baştan sona kaliteli ve sırf satmak için saçma sapan on renk klavye barındırmıyor.
Hocam 1tb ssd ve aynı özelliklere bunu buldum bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?

ConquerorXIV

80+ Gold

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Hocam 1tb ssd ve aynı özelliklere bunu buldum bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
lenovo loq şu an kullandığım makine bende rtx 4050si var,
hp victus aldım kullandım, 7840hs yerine 7640hs olanı,
asus tuf 7940 rtx 4070
acer nitro 6800h 3070ti
msi bravo 7535 rtx 4050
vs hepsini temmuz'dan eylül'e kadar denedim.

Lenovo ve asus adaptöründen bios ekranına, sürücü hatasızlığından parça kalitesine deler geçer hepsini,
msi bravo özelinde, bravo giriş seviyesi bir seri zaten monster ve gamegarajlarla aynı kalitede,
hp victus fp bulunursa alınır ama, ikinci bir ssd yuvası yok ve ekran genelde kötü, hem nit hem ms olarak.
Komple ''laptop'' amaçlı kullanmak istiyorsanız lenovo ve asus bu bütçede iyi,
Acer'in birkaç modeli var ama onlar 35k max fiyatta iyiydi o modele 43k vereceğime, gider 45k verir asus tuf alırım rtx 4060, 4070 farketmeksizin,
acer adaptöründen biosuna, kendi programlarından fanına, sesine kadar ben fpyim diyor, hp victus ile aynı fiyattaysa tercih edilir.
Ben hz olayını takılmıyorum veya çözünürlüğe, ekran kalitesi, ips, nits daha önemli, 300hz modellerde var, 300hz cs go'da bile alamıyor çoğu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Selim Bal
lenovo loq şu an kullandığım makine bende rtx 4050si var,
hp victus aldım kullandım, 7840hs yerine 7640hs olanı,
asus tuf 7940 rtx 4070
acer nitro 6800h 3070ti
msi bravo 7535 rtx 4050
vs hepsini temmuz'dan eylül'e kadar denedim.

Lenovo ve asus adaptöründen bios ekranına, sürücü hatasızlığından parça kalitesine deler geçer hepsini,
msi bravo özelinde, bravo giriş seviyesi bir seri zaten monster ve gamegarajlarla aynı kalitede,
hp victus fp bulunursa alınır ama, ikinci bir ssd yuvası yok ve ekran genelde kötü, hem nit hem ms olarak.
Komple ''laptop'' amaçlı kullanmak istiyorsanız lenovo ve asus bu bütçede iyi,
Acer'in birkaç modeli var ama onlar 35k max fiyatta iyiydi o modele 43k vereceğime, gider 45k verir asus tuf alırım rtx 4060, 4070 farketmeksizin,
acer adaptöründen biosuna, kendi programlarından fanına, sesine kadar ben fpyim diyor, hp victus ile aynı fiyattaysa tercih edilir.
Ben hz olayını takılmıyorum veya çözünürlüğe, ekran kalitesi, ips, nits daha önemli, 300hz modellerde var, 300hz cs go'da bile alamıyor çoğu.
Lenovo'nun daha önce attığınızla aynı özelliklerde 1tb ssd'si olan bir modeli var mı?

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
HP'ye ssd değil de hdd takabilir miyim?
herhangi bir ikinci ssd & hdd takamazsınız diye biliyorum o yüzden 1 tb ssdli almak veya fiyat farkına bakıp 512 alıp değiştirmek laızm
bu arada içindeki ssd baya pahalı, hızı muazzam. 6k/5k gibi düşünün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Selim Bal
herhangi bir ikinci ssd & hdd takamazsınız diye biliyorum o yüzden 1 tb ssdli almak veya fiyat farkına bakıp 512 alıp değiştirmek laızm
bu arada içindeki ssd baya pahalı, hızı muazzam. 6k/5k gibi düşünün.
Hangisinin ssd'sini kastettiniz?

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Top Bottom