Neler Yeni

40 k bütçe ile motosiklet önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,993
İsim
Murat Orhan
nk 150 iyi hoşta küçük işte boyum 186 motorun altımda kaybolmaması lazım bacaklarım uzun ve cidden kucuk motorlarda sanki pocket bike a binmişim gibi duruyor.
bütçe güncel olarak 40 k en fazla kendimi zorlarsam 45 ancak çıkar oda ıkına ıkına yani eğer 40 k ya bulabilirsem pulsar bakıcam olmazsa rks tercihinde bulunacam gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

125r ve tnt125 pro nun farkları nelerdir arada ciddi fiyat farkı var
125r 33.988 TL
TNT125 Pro 42.897 TL
125r direk rks
Tnt benelli

Benelli italyada tasarlanip italyada üretiliyor rks italyada tasarlanip çinde üretiliyor

Rks titanic 150ste altında bir tik küçük kalabilir. pulsar olursa çok daha iyi olur senin için

M.berkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Berkay Soydaş
125r direk rks
Tnt benelli

Benelli italyada tasarlanip italyada üretiliyor rks italyada tasarlanip çinde üretiliyor

Rks titanic 150ste altında bir tik küçük kalabilir. pulsar olursa çok daha iyi olur senin için
pulsar ns 200 yok bütçeme uygun 150 ler biraz daha makul peki hangisini önerirsiniz ?
125r - tnt125 pro

M.berkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Berkay Soydaş
sıfır mı alacaksın ona mı karar verdin
tam karar vermiş değilim araştırmaya devam ediyorum yaşadığım şehirde 2. el olarak bu motorların hiç biri yok sadece 2018 150-s var 15 bin km oda indirmiş fiyatı 36 bin TL yapmış
başka şehirlere bakıyorum pulsar için bulamazsam burdaki rks bayisinden 125r - tnt125 pro bunlardan biri alcam ama alırsam hangisini almam gerekir

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,993
İsim
Murat Orhan
tam karar vermiş değilim araştırmaya devam ediyorum yaşadığım şehirde 2. el olarak bu motorların hiç biri yok sadece 2018 150-s var 15 bin km oda indirmiş fiyatı 36 bin TL yapmış
başka şehirlere bakıyorum pulsar için bulamazsam burdaki rks bayisinden 125r - tnt125 pro bunlardan biri alcam ama alırsam hangisini almam gerekir
Hangi şehirde yaşıyorsun? ben de bakayım illa bunlar olacak diye bişey yok belki güzel başka bir motor düşer.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,263
İsim
Bilal Tepe
Herkese merhaba
Benim bir konuda yardıma ihtiyacım var. Motorsiklet almak istiyorum ama bütçem çok kısıtlı 40 bin ₺ ye kadar çıkabiliyorum daha fazla çıkamıyorum. Bir kaç model motorsiklet buldum ama karar veremedim eski model 50-60 bin kmde japon almak mı daha iyi (2004 cbf 250 gibi) yoksa yeni model düşük km çin almak mı ( mondial 125 drift gibi) hem şehir içi hem şehir dışı kullanabilmem gerekiyor iş yerim şehir dışında 50 km kadar uzak git gel 100 km yapabilmem lazım bir kaç kişiye sordum kimisi yeni model iyidir teknolojik en azından Enjeksiyon vs var diyorlar kimisi de eski japon yeni çinden sağlamdır diyor çok kararsızım yardım edebilirseniz sevinirim ( daha önce bajaj ns 150 sürmüşlüğüm var) A2 ehliyetim var
bulduğum motorlar
honda cbf 250 (2004) 64 bin km
mondial 125 drift l cbs 0 km 2023
mondial 125 valture 1 (2021 ) 8.5 bin km
RKS Titanic 150-S (2018) 15 bin km
başka önerilere açığım.
Arora ars200 veya rks tnt202 bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,993
İsim
Murat Orhan
Ankaradaki tüm ilanları inceledim. İlgimi çeken ve almanı önerebileceklerim şunlar:

Ucuzdan Pahalıya:

(İlk 3e oynar tercihlerimde)

(İlk 3e Oynar tercihlerimde. Cross touring tarzı güzel bir motor marka da güzel.)

(İlk 3e oynar. Yakışıklı,Kaliteli,Az yakar)

SYM Joyride var 2005 model. Biliyorum biraz eski ama Su soğutmalı. Yamaha xmas muadili bile diyebilirim.

Sürüş zevki çok keyifli,Parçası çok pahalı değil,Çok kronik sıkıntısı da yok hem komfor hem keyif için bakabilirsin:

(Küba ve Mondial önermeyecektim ama Crosslarda her marka önerilebilir)

Açıkçası çok bı fark yok bence taksit senet vs halledilir Arora ars200 6 vitesli motor kalitesi de güzel bı motor
Arora Yebere'ye binmiştim çişini tutamazsın 80km hızda arora çok hoş bir marka değil

Kırıkkalede çok seçenek yok ama kayda değer bunlar var:

Kastamonuda bakıyorum şuan:

Motor bloğu 150s ile aynı idi sanırım kmsi az ve biraz daha nostaljik bir görünümü var cafe racer havasında.

Düşük km discovery tam bir yol motoru

Eskiden çok almak istediğim bi türlü bulamadığım bir motor CBF 250, 2005 model olmasına karşın Yağ soğutmalı güzel bir motor. Km saati arızalı imiş telinde sorun vardır muhtemelen fiyatı uygun yine de

Bu arada Eğer yakınlarında varsa Lifan LF150 bak mutlaka. Sıvı soğutmalı pulsar havasında bir motor ve fiyatı çok uygun. Ben bulsam alacaktım bulamadım yakınlarında varsa alabilirsin. Dediğin 3 yerde maalesef bulamadım bir tanesinde vardı onda da blok değişikti iş görmez

Son düzenleme:

M.berkay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Berkay Soydaş
Ankaradaki tüm ilanları inceledim. İlgimi çeken ve almanı önerebileceklerim şunlar:

Ucuzdan Pahalıya:

(İlk 3e Oynar tercihlerimde. Cross touring tarzı güzel bir motor marka da güzel.)

(İlk 3e oynar. Yakışıklı,Kaliteli,Az yakar)

SYM Joyride var 2005 model. Biliyorum biraz eski ama Su soğutmalı. Yamaha xmas muadili bile diyebilirim.

Sürüş zevki çok keyifli,Parçası çok pahalı değil,Çok kronik sıkıntısı da yok hem komfor hem keyif için bakabilirsin:

(Küba ve Mondial önermeyecektim ama Crosslarda her marka önerilebilir)

Arora Yebere'ye binmiştim çişini tutamazsın 80km hızda arora çok hoş bir marka değil

Kırıkkalede çok seçenek yok ama kayda değer bunlar var:

Kastamonuda bakıyorum şuan:

Motor bloğu 150s ile aynı idi sanırım kmsi az ve biraz daha nostaljik bir görünümü var cafe racer havasında.

Düşük km discovery tam bir yol motoru

Eskiden çok almak istediğim bi türlü bulamadığım bir motor CBF 250, 2005 model olmasına karşın Yağ soğutmalı güzel bir motor. Km saati arızalı imiş telinde sorun vardır muhtemelen fiyatı uygun yine de

Bu arada Eğer yakınlarında varsa Lifan LF150 bak mutlaka. Sıvı soğutmalı pulsar havasında bir motor ve fiyatı çok uygun. Ben bulsam alacaktım bulamadım yakınlarında varsa alabilirsin. Dediğin 3 yerde maalesef bulamadım bir tanesinde vardı onda da blok değişikti iş görmez
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-takas-olur-1083203905/detay
bu ilan ilk başlarda da bahsettiğim kranktan ses gelen cbf bunun video su var elimde daha once baktım gorustum ses geliyor dedikleri için bırakmıstım yoksa alacaktım eğer alınır derseniz ilk tercihim bu honda dan yana 47 binde motor yapılmış şuan 3 bin km de
diğerlerine de mutlaka bakıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,643
Üyeler
159,952
Son üye
fsew345435
Top Bottom