uzun yoldan kastım 100-120 km kadarhocam siz hava soğutmalı bir motorla uzun yol yapamazsınız, bu bütçe uzun yol için çok kısıtlı. bahsettiğiniz CBF ölmek üzere, elinizde kalabilir
Uzun yol yapılır hocam hava soğutmalı motor ile. Kim demiş yapılamaz diye?hocam siz hava soğutmalı bir motorla uzun yol yapamazsınız, bu bütçe uzun yol için çok kısıtlı. bahsettiğiniz CBF ölmek üzere, elinizde kalabilir
2006 mondial ukt bile uzun yola geliyordu her türlü motor gider o kmnin 2 katini .uzun yoldan kastım 100-120 km kadar
boyum 186 benelli cok kucuk duruyor o yuzden pek tercihim degil ustunde garip duracağımı dusunuyorum.Benelli TNT 125 2019 Model Touring Motor Sahibinden İkinci El 33.000 TL - 1088571673
Sahibinden satılık İkinci El 2019 model Benelli TNT 125 Touring motorsiklet 33.000 TL' ye sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Benelli bn125 var biraz küçük ama çok torklu ve güzel kaçan makinadır. 38 bin 19 model kolay satılır ayrıca ama 125cc istiyor musunuz bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun yol yapılır hocam hava soğutmalı motor ile. Kim demiş yapılamaz diye?
2006 mondial ukt bile uzun yola geliyordu her türlü motor gider o kmnin 2 katini .
Girer mısınız bilmem ama 24 model ns 200de düşünülebilir. 60 bin km ns serisi için çok yüksek bir km değil, sivi soğutmalı 3 buji. Muhtemelen kronik sorunlari giderilmistir.
Bajaj Pulsar NS 200 2014 Model Naked / Roadster Motor Sahibinden İkinci El 41.499 TL - 1088514071
Sahibinden satılık İkinci El 2014 model Bajaj Pulsar NS 200 Naked / Roadster motorsiklet 41.499 TL' ye sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
14 15 model bulursunuz bu paralara 70 bin kmye kadar iyidir. 60 binde honda alacağınıza daha mantıklı.boyum 186 benelli cok kucuk duruyor o yuzden pek tercihim degil ustunde garip duracağımı dusunuyorum.
pulsarlar da ns 150 tecrubem var ama kac model kac km olsa iyi olur malzemesi ne kadar dayanıklıdır servis vs nasıldır bilmiyorum o yuzden hic bakmamıstım
olmazsa pulsarlara biraz bakınayım kac model kac km tavsiye edersiniz
0 drifti çak geç bence şehir içi kullanımda üzmez ancak uzun yolda da 125cc den fazla beklenti olmamalı ve çok da yakmıyor 17 yaşındayım kendim kullanıyorumHerkese merhaba
Benim bir konuda yardıma ihtiyacım var. Motorsiklet almak istiyorum ama bütçem çok kısıtlı 40 bin ₺ ye kadar çıkabiliyorum daha fazla çıkamıyorum. Bir kaç model motorsiklet buldum ama karar veremedim eski model 50-60 bin kmde japon almak mı daha iyi (2004 cbf 250 gibi) yoksa yeni model düşük km çin almak mı ( mondial 125 drift gibi) hem şehir içi hem şehir dışı kullanabilmem gerekiyor iş yerim şehir dışında 50 km kadar uzak git gel 100 km yapabilmem lazım bir kaç kişiye sordum kimisi yeni model iyidir teknolojik en azından Enjeksiyon vs var diyorlar kimisi de eski japon yeni çinden sağlamdır diyor çok kararsızım yardım edebilirseniz sevinirim ( daha önce bajaj ns 150 sürmüşlüğüm var) A2 ehliyetim var
bulduğum motorlar
honda cbf 250 (2004) 64 bin km
mondial 125 drift l cbs 0 km 2023
mondial 125 valture 1 (2021 ) 8.5 bin km
RKS Titanic 150-S (2018) 15 bin km
başka önerilere açığım.
tamamdır bu şekilde olan ilana bakıcam teşekkurler14 15 model bulursunuz bu paralara 70 bin kmye kadar iyidir. 60 binde honda alacağınıza daha mantıklı.
biraz araştırmıştım onu çok fazla kronik sıkıntı olduğunu ve parça tedariği zor oldugunu soylediler parça serviste bile pek bulunmuyormuş sizce doğru mu ?0 drifti çak geç bence şehir içi kullanımda üzmez ancak uzun yolda da 125cc den fazla beklenti olmamalı ve çok da yakmıyor 17 yaşındayım kendim kullanıyorum
çalışıyorum ama suan kredim var o yuzden bu bitmeden yeni kredi çekemem maalesefkredi çekip üstüne ekleme yaparak adam akıllı bir şey almak daha mantıklı gibi tabi çalışıyorsanız
Drift önermek akıl karı değil rks rk125 daha iyi0 drifti çak geç bence şehir içi kullanımda üzmez ancak uzun yolda da 125cc den fazla beklenti olmamalı ve çok da yakmıyor 17 yaşındayım kendim kullanıyorum
Hocam drift almayın çok ciddi söylüyorum. Ortalama üstü motor üreten tek cinli firms cfmotodur kalanı hurda. Rks rk125 alın sıfır alacaksanız. 2. Elde düşük model yüksek km bakımları yapılmış pulsar alabilirsiniz. Ufak tefek masraflar çıkarabilir ama parçaları ucuz ve bulunuyortamamdır bu şekilde olan ilana bakıcam teşekkurler
biraz araştırmıştım onu çok fazla kronik sıkıntı olduğunu ve parça tedariği zor oldugunu soylediler parça serviste bile pek bulunmuyormuş sizce doğru mu ?
çalışıyorum ama suan kredim var o yuzden bu bitmeden yeni kredi çekemem maalesef
Herkes o şekilde alamıyor hocam. Bu fiyatlara da iyi motorlar var en kötü gider rks 150s veya sıfır rk125 alır. Ben olsam pulsara girerdim tabii. Motor blokları çok sağlam, 180 200 bin km yapan tonla insan var pulsar cidden güzel bir motor.kredi çekip üstüne ekleme yaparak adam akıllı bir şey almak daha mantıklı gibi tabi çalışıyorsanız
size güvenerek pulsarlara bakıcam eğer bulamazsam da rks lere yönelicem ya 2. el 150-s yada 0 rks alırımDrift önermek akıl karı değil rks rk125 daha iyi
Hocam drift almayın çok ciddi söylüyorum. Ortalama üstü motor üreten tek cinli firms cfmotodur kalanı hurda. Rks rk125 alın sıfır alacaksanız. 2. Elde düşük model yüksek km bakımları yapılmış pulsar alabilirsiniz. Ufak tefek masraflar çıkarabilir ama parçaları ucuz ve bulunuyor
Herkes o şekilde alamıyor hocam. Bu fiyatlara da iyi motorlar var en kötü gider rks 150s veya sıfır rk125 alır. Ben olsam pulsara girerdim tabii. Motor blokları çok sağlam, 180 200 bin km yapan tonla insan var pulsar cidden güzel bir motor.
Hocam kendim kullanıyorum kronik sıkıntısı yok benimkinde şansa kalmış bir şey ayrıca parça konusunda vs piyasada çok fazla parçası bulunuyor bir sorun yaşamaz.Fiyatına göre iyi motor 0 olması da cabası. Ayrıca bir motor 60-70 bin km den sonra yavaşça ölmeye başlıyor. 0 km motor olması güzel.Ancak drift almazsa benelli tarafına yönelmesi.1 yıldır motorları araştırıyordum en sonunda zar zor bütçeme göre karar verdim.Drift önermek akıl karı değil rks rk125 daha iyi
Hocam drift almayın çok ciddi söylüyorum. Ortalama üstü motor üreten tek cinli firms cfmotodur kalanı hurda. Rks rk125 alın sıfır alacaksanız. 2. Elde düşük model yüksek km bakımları yapılmış pulsar alabilirsiniz. Ufak tefek masraflar çıkarabilir ama parçaları ucuz ve bulunuyor
Herkes o şekilde alamıyor hocam. Bu fiyatlara da iyi motorlar var en kötü gider rks 150s veya sıfır rk125 alır. Ben olsam pulsara girerdim tabii. Motor blokları çok sağlam, 180 200 bin km yapan tonla insan var pulsar cidden güzel bir motor.
Bütçe varsa pulsar alsize güvenerek pulsarlara bakıcam eğer bulamazsam da rks lere yönelicem ya 2. el 150-s yada 0 rks alırım
125r ve tnt125 pro nun farkları nelerdir arada ciddi fiyat farkı var
125r 33.988 TL
TNT125 Pro 42.897 TL
Hocam sıfır satan şahıslar var parça olarak face gruplarında veya tamircide de ben rahatlıkla buluyorum.İnternette satan sitelerde var.Ben parça sıkıntısı olduğuna inanmıyorum çünkü ön amörtisör,arka fren,grenaj,ayak freni,debriyaj maneti değişicekti hepsini buldum hiç uğraşmadan.Ve kronik sıkıntısı da bende yok gözüme çarpmadı hiç benzin göstergesi sorunsalı yaşamadım,hız göstergesi sorunsalı yaşamadım,vites çok nadir boşa geçmiyor o da birçok motorda oluyortamamdır bu şekilde olan ilana bakıcam teşekkurler
biraz araştırmıştım onu çok fazla kronik sıkıntı olduğunu ve parça tedariği zor oldugunu soylediler parça serviste bile pek bulunmuyormuş sizce doğru mu ?
çalışıyorum ama suan kredim var o yuzden bu bitmeden yeni kredi çekemem maalesef
Hocam bakın mondial dediğimiz motor cin mallarında bile en adilerinden biri. Yuki ve küba bile daha iyi bence. Mondial drift dışında adam akıllı sükse yapamamış bir motor çünkü parca kalitesi kötü. Siz 1 yıldır araştırıyor olabilirsiniz ama 2015ten beri belki de motor alıp satıp biniyorum mondialin yüzüne bakılma sebebi milletin başka markalara parası yetmemesi. Türklerde bilinmedik markadan korkma alışkanlığı var. Valla ben şimdiye kadar hiçbir markadan korkmadım pişman da değilim. Rksnin sürüş hissiyatı bile 10 tane mondial eder. Ben kazalı motorum için konuşuyorum birde. Şu halini gel 1 defa sur birdaha mondiale binmezsin. Motor 60 70 binden sonra ölmeye başlıyor bu cok komik. Aslında doğru ama bunu pulsar için söylemen komik. Sahibindene gir en çok km yapılan motorlar pulsarlar ve hepside uzun yolda yapılma.Hocam kendim kullanıyorum kronik sıkıntısı yok benimkinde şansa kalmış bir şey ayrıca parça konusunda vs piyasada çok fazla parçası bulunuyor bir sorun yaşamaz.Fiyatına göre iyi motor 0 olması da cabası. Ayrıca bir motor 60-70 bin km den sonra yavaşça ölmeye başlıyor. 0 km motor olması güzel.Ancak drift almazsa benelli tarafına yönelmesi.1 yıldır motorları araştırıyordum en sonunda zar zor bütçeme göre karar verdim.
Bütçe biraz artarsa alması gereken motor Nk150. Hem küçük ve ideal hem de tipi,komforu vs çok güzel.
Bütçe varsa pulsar al
Hocam sıfır satan şahıslar var parça olarak face gruplarında veya tamircide de ben rahatlıkla buluyorum.İnternette satan sitelerde var.Ben parça sıkıntısı olduğuna inanmıyorum çünkü ön amörtisör,arka fren,grenaj,ayak freni,debriyaj maneti değişicekti hepsini buldum hiç uğraşmadan.Ve kronik sıkıntısı da bende yok gözüme çarpmadı hiç benzin göstergesi sorunsalı yaşamadım,hız göstergesi sorunsalı yaşamadım,vites çok nadir boşa geçmiyor o da birçok motorda oluyor
nk 150 iyi hoşta küçük işte boyum 186 motorun altımda kaybolmaması lazım bacaklarım uzun ve cidden kucuk motorlarda sanki pocket bike a binmişim gibi duruyor.Hocam kendim kullanıyorum kronik sıkıntısı yok benimkinde şansa kalmış bir şey ayrıca parça konusunda vs piyasada çok fazla parçası bulunuyor bir sorun yaşamaz.Fiyatına göre iyi motor 0 olması da cabası. Ayrıca bir motor 60-70 bin km den sonra yavaşça ölmeye başlıyor. 0 km motor olması güzel.Ancak drift almazsa benelli tarafına yönelmesi.1 yıldır motorları araştırıyordum en sonunda zar zor bütçeme göre karar verdim.
Bütçe biraz artarsa alması gereken motor Nk150. Hem küçük ve ideal hem de tipi,komforu vs çok güzel.
Bütçe varsa pulsar al
Hocam sıfır satan şahıslar var parça olarak face gruplarında veya tamircide de ben rahatlıkla buluyorum.İnternette satan sitelerde var.Ben parça sıkıntısı olduğuna inanmıyorum çünkü ön amörtisör,arka fren,grenaj,ayak freni,debriyaj maneti değişicekti hepsini buldum hiç uğraşmadan.Ve kronik sıkıntısı da bende yok gözüme çarpmadı hiç benzin göstergesi sorunsalı yaşamadım,hız göstergesi sorunsalı yaşamadım,vites çok nadir boşa geçmiyor o da birçok motorda oluyor
125r ve tnt125 pro nun farkları nelerdir arada ciddi fiyat farkı varHocam bakın mondial dediğimiz motor cin mallarında bile en adilerinden biri. Yuki ve küba bile daha iyi bence. Mondial drift dışında adam akıllı sükse yapamamış bir motor çünkü parca kalitesi kötü. Siz 1 yıldır araştırıyor olabilirsiniz ama 2015ten beri belki de motor alıp satıp biniyorum mondialin yüzüne bakılma sebebi milletin başka markalara parası yetmemesi. Türklerde bilinmedik markadan korkma alışkanlığı var. Valla ben şimdiye kadar hiçbir markadan korkmadım pişman da değilim. Rksnin sürüş hissiyatı bile 10 tane mondial eder. Ben kazalı motorum için konuşuyorum birde. Şu halini gel 1 defa sur birdaha mondiale binmezsin. Motor 60 70 binden sonra ölmeye başlıyor bu cok komik. Aslında doğru ama bunu pulsar için söylemen komik. Sahibindene gir en çok km yapılan motorlar pulsarlar ve hepside uzun yolda yapılma.
Alıntıyı görüntüleşu motorun şu halini sıfır mondiale tercih ederim