40 numara ayakkabı numarası kötü mü?

Arkadaşlar teşekkürler benim kafama taktığım dışardan bakışta ilginç gözükür mü ya da muhabbeti geçtiğinde insanlar ne düşünür orantısız felan denir mi diye ya da çok mu orantısızım diye
yok tam yerlı yerındesın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar küçük o kadar iyi.;)
değil benim ayak 44 numara palet gibi havuzda guzel yuzuluyor

Boy 1.80 numara 43
Galiba seninki biraz ilginç.

Bunun avantajlari da var bu sizin ayağınızı standart taban olarak gösterir bazı ayak parmakları falan daha büyük olduğundan istediği ayakkabı sıktığından dolayı bunda sorun yaşarlar ama sizde bu problemi yaşayacağınızı sanmıyorum. Dezavantajlarını duymadım.

Ekler

• Caterpillar_track_shingle.JPG
    Caterpillar_track_shingle.JPG
    14.9 KB · Hit: 32
Bunun avantajlari da var bu sizin ayağınızı standart taban olarak gösterir bazı ayak parmakları falan daha büyük olduğundan istediği ayakkabı sıktığından dolayı bunda sorun yaşarlar ama sizde bu problemi yaşayacağınızı sanmıyorum. Dezavantajlarını duymadım.
Görüntü yüzünden fark edilir mi tuhaf durur mu diye düşündüm bir delafı geçince farklı karşılarlar mı diye çünkü boy 1.80

Arkadaşlar boyum tam 1.80 ama ayakkabı numaram 40 bu kötü ya da ilginç mi ayrıca ellerim de çok büyük sayılmaz nedense bu aralar çok kafama takmaya başladım (ellerim aslında iyi sadece parmaklar bir tık kısa)
1.81 im ayağim 45 numara ellerim büyük parmaklarım uzun yani herkeste farklı oluyor bişey olmaz

Arkadaşlar boyum tam 1.80 ama ayakkabı numaram 40 bu kötü ya da ilginç mi ayrıca ellerim de çok büyük sayılmaz nedense bu aralar çok kafama takmaya başladım (ellerim aslında iyi sadece parmaklar bir tık kısa)
Boş işler hocam niye kasıyorsunuz bu kadar, sevin kendinizi.

1.90 boyum var 45 numara ayaklarım ve büyük ellerim var. Bazen keşke parmaklarım biraz daha kısa olsa diyorum çünkü uzun olduğunda pek estetik gözükmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri