40 TL'ye Kadar COD Oyunu Önerisi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
Beyler öncelikle tek oyunculu için almıyorum zaten oynadım çoğunu ve önemlilerini.
Bu yüzden Multiplayer ve CO-OP modu güzel olan bir tanesini oynamak istiyorum o yüzde bunu bilerek önerin

Beyler öncelikle tek oyunculu için almıyorum zaten oynadım çoğunu ve önemlilerini.
Bu yüzden Multiplayer ve CO-OP modu güzel olan bir tanesini oynamak istiyorum o yüzde bunu bilerek önerin
Modern Warfare 2
Modern Warfare

Onlinesi güzel mi?
Bakın tekrar diyorum Single olarak oynadım bunları zaten o yüzden online oynayacğım sadece.
MW1 mp olarak oynadım sonra hata vermeye başladı ama oynarken güzeldi. Hata sanırım türkçe yamadan. Mw2'yi mp videolarını izledim mw1den güzel bence. Zaten bu fiyata mpsi olan cod yok

MW1 mp olarak oynadım sonra hata vermeye başladı ama oynarken güzeldi. Hata sanırım türkçe yamadan. Mw2'yi mp videolarını izledim mw1den güzel bence. Zaten bu fiyata mpsi olan cod yok
WAW var ikisi haricinde

WAW var ikisi haricinde
World at War sadece zombi modu var onun da sunucuları kapalı diye biliyorum
Post automatically merged:

İndirimde almıştım WAW mp sunucu bulamadım. İnternette var birkaç şey ama uygulama vs uğraşmak istemedim.

İndirimde almıştım WAW mp sunucu bulamadım. İnternette var birkaç şey ama uygulama vs uğraşmak istemedim.
MW 2 alayım o zaman teşekkür ederim fikriniz için :)
Singleplayerini bitirerek görevi tamamladık sırada onlinede

Dostum mw 2nin onlinesi olduğundan şüpheliyim :D

Alacaksan mw 1 al daha fazla oyuncusu var onlinede.

Hayırlı Olsun yine de campaign bakın yakın zamanda bitirdim hâlâ daş gibi oyun. MW1'i steamden aldığım ilk zaman oyun açılmıyordu hiçbir şekilde her şeyi denemiştim aradan zaman geçip tekrar indirince açıldı. Mw2 iyi tercih

MW serisi eski bir oyun, Online'ı fazla demode, oyuncu az, oynayan fazla yok. Daha yeni COD oyunlarina yönel, Black Ops 3, 4 gibi.

Sana önerim Battlefield.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,959
Üyeler
190,840
Son üye
serkansormx
Geri