Neler Yeni

400.000 TL Araba Önerisi

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Dostlar şu anda megan 3 var elimizde.Bu fiyatta en mantıklı tercih megan 4 icon paket gibi gözüküyor.

Var mı sizin bir öneriniz ? Km max 80 binde olmalı diye tercih yapıyoruz.Alıp en az 150 bine kadar binmeyi düşünüyoruz.Sizin öneriniz nelerdir ?

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
Dostlar şu anda megan 3 var elimizde.Bu fiyatta en mantıklı tercih megan 4 icon paket gibi gözüküyor.

Var mı sizin bir öneriniz ? Km max 80 binde olmalı diye tercih yapıyoruz.Alıp en az 150 bine kadar binmeyi düşünüyoruz.Sizin öneriniz nelerdir ?
100k civarlarındada yakıta gidiyo bahsettiğiniz kadar binerseniz ortalama

hitachii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
hitachii hitachii
Bu fiyata Civic FC5 Executive'den daha donanımlı ve daha iyi bir araç bulamazsınız. 2018 ve sonrası C segmentte dünyanın en güvenli 2. aracı, Top Safety Pick.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Civic FC5 tercih edebilirsiniz.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1.6 Tdi 2015 ve üzeri Octavia bakabilirsiniz.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata Civic FC5 Executive'den daha donanımlı ve daha iyi bir araç bulamazsınız. 2018 ve sonrası C segmentte dünyanın en güvenli 2. aracı, Top Safety Pick.
Civic FC5 tercih edebilirsiniz.
Ya bizim ailede biraz 'Hondaya o kadar para verilir mi, kalitesiz ' gibi ifadeler veriliyor.Bana kalırsa hem gösterişli ve rakiplere göre özellikleri de geride kalmıyor.Ben de düşündüm ancak dizel otomatiği alınır mı ? Hondaların dizeli çok tutulmuyor diye biliyorum.

hitachii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
hitachii hitachii
Ya bizim ailede biraz 'Hondaya o kadar para verilir mi, kalitesiz ' gibi ifadeler veriliyor.Bana kalırsa hem gösterişli ve rakiplere göre özellikleri de geride kalmıyor.Ben de düşündüm ancak dizel otomatiği alınır mı ? Hondaların dizeli çok tutulmuyor diye biliyorum.
CVT benzinli olan model gayet performanslı, dizeli deneme şansım olmadı. Ayrıca malzeme kalitesi de çoğu d segmente taş çıkarır. Kimi diyor kazalarda pert oluyor vs, o arkadaşlar planlı hasarın farkında olmayan, aracın sağlamlığını sadece dışı sanan cahiller. Baksınlar bakalım kaç kazada kabin hasar almış, ondan sonra gelsinler.

kyagizzz

80+ Bronze

Super b passat a5 f10
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fc5 te guzledir

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Yavuz
Hocam 0 faizle yeni civic alabilirsin kampanyası var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom